21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

To Apple TV θα ξοδέψει 1 δισ. δολάρια για πρωτότυπο περιεχόμενο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Apple TV+ έγινε η πρώτη υπηρεσία ροής που κέρδισε το διάσημο βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για την ταινία Coda. Aυτό μπορεί να αλλάξει καθώς η Apple επεκτείνει σημαντικά το τμήμα πρωτότυπων ταινιών της για να επικεντρωθεί σε τίτλους υπερπαραγωγών που θα κάνουν το ντεμπούτο τους ευρέως στους κινηματογράφους πρώτα, πριν φτάσουν στην υπηρεσία ροής. Η Apple φέρεται να ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως για την ταινία της.

Μέχρι τώρα, οι κυκλοφορίες πρωτότυπων ταινιών της Apple έχουν λάβει μικρές κινηματογραφικές προβολές, ως επί το πλείστον αρκούν για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την καταλληλότητα των βραβείων. Αλλά η Apple έχει βάλει στόχο να κυκλοφορήσει ταινίες που έχουν μεγάλο θεατρικό αντίκτυπο, πριν αυτές οι ταινίες βγουν στο Apple TV+.

Το Bloomberg λέει ότι η Apple βρίσκεται επί του παρόντος σε συζητήσεις για την κυκλοφορία ταινιών σε χιλιάδες κινηματογράφους τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία ροής τους. Μια μεγάλη κυκλοφορία στον κινηματογράφο θα βοηθήσει στη δημιουργία buzz για έναν τίτλο, συμβάλλοντας στην προώθηση της υπηρεσίας Apple TV+ στη διαδικασία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό