29 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

To ADXTG 400 της SYM στο 3ο Adventure Meeting

Ειδήσεις Ελλάδα

Αμέσως μετά την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ADXTG 400 στη χώρα μας, η Γκοργκόλης Α.Ε. κάνει την έκπληξη και προσφέρει στο ελληνικό κοινό τη μοναδική ευκαιρία να το οδηγήσει και να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητές του scooter, στο 3ο Adnventure Meeting.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Η SYM φέρνει μαζί της το μέλλον στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού Urban Adventure Scooter με το ολοκαίνουργιο ADXTG 400. Πρόκειται για ένα Adventure Scooter με κινητήρα στο κέντρο και τελική μετάδοση με αλυσίδα, το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην προηγμένη Off-Road σχεδίαση του πλαισίου του, την ανάρτηση μοχλισμού, το USD πιρούνι, και τον ισχυρό κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων.

Το SYM ADXTG 400 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 399cc, υδρόψυκτο, με έγχυση καυσίμου, αποδίδοντας ισχύ 35 ίππων και 37 Nm ροπής. Η τεχνολογία επίσης του σκούτερ είναι επίσης αρκετά υψηλή, καθώς διαθέτει ABS της Bosch και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, με την επιλογή απενεργοποίησης του πίσω ABS για οδήγηση εκτός δρόμου. Υπάρχει επίσης φωτισμός full-LED και ειδοποίηση πέδησης έκτακτης ανάγκης που αναβοσβήνει τα φώτα υπό έντονη επιβράδυνση.

Για δήλωση συμμετοχής στα Test Rides της SYM και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό