35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

To Abarth Offshore πλανάρει με 230 ίππους

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι της Abarth, που δεν είναι και λίγοι, θα μπορούν να κινούνται και στη θάλασσα με έναν «σκορπιό»!

Του Γιάννη Σκουφή

Το Abarth Offshore κατασκευάζεται από την ιταλική εταιρεία Car Off Shore σε συνεργασία με τη Stellantis. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα μετασκευασμένο ταχύπλοο που έχει θέσεις για δύο.

Ένας υδροτζέτ κινητήρας αποδίδει 230 ίππους και χάρη σε αυτόν το Offshore μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα πάνω από τα 100 χλμ./ώρα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο σπορ καθίσματα της Besenzoni με ζώνες τεσσάρων σημείων και μια βάση στήριξης με σύστημα απόσβεσης Wave Shock. Το πίσω μισό του σκάφους χρησιμεύει σαν ντεκ (κάτι σαν μικρό κατάστρωμα), ενώ μία ενσωματωμένη αλουμινένια σκάλα προσφέρει εύκολη επιβίβαση από τη θάλασσα.

Το δάπεδο από συνθετικό ξύλο προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας, την οποία ολοκληρώνει ένα ηχοσύστημα της Garmin με τέσσερα ηχεία και ένα υπογούφερ ενσωματωμένο στο ταμπλό, το οποίο μας παραπέμπει σε αυτό του αυτοκινήτου.

Η Stellantis λέει ότι η Car Off Shore θα κατασκευάσει 500 από αυτά τα πρωτότυπα σκάφη, συγκεκριμένα 40 το χρόνο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη της παραγωγής και την διαθεσιμότητα, αλλά κάθε Offshore εκτιμάται ότι θα κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

PHOTO

Photo 1/2

Photo 2/2

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό