23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

To 66% των καταναλωτών πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά έχουν κινητήρα βενζίνης!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσο και αν φαίνεται παράδοξο, από τη μια υπάρχει η τεράστια ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και από την άλλη το κοινό φαίνεται να μην είναι στοιχειωδώς ενημερωμένο για αυτή την μεγάλη αλλαγή στα αυτοκίνητα.
Σε έρευνα που έκανε η Toyota αποκάλυψε ένα πολύ εντυπωσιακό στατιστικό εύρημα. Στην ερώτηση αν ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα έχει κινητήρα βενζίνης, το 66% απάντησε θετικά!
Η έρευνα είχε γίνει το 2019 και επαναλήφθηκε φέτος, με το αποτέλεσμα να είναι και πάλι το ίδιο. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν και κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που υπάρχει καταιγισμός πληροφόρησης για την εποχή της ηλεκτροκίνησης. Και όταν πάνω από το 70% των καταναλωτών δηλώνουν ότι σκέφτονται να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο μέλλον.
Δεν ήταν η μόνη ερώτηση που προκάλεσε προβληματισμό. Όταν ρωτήθηκαν αν τα υβριδικά θα πρέπει να μπαίνουν στην πρίζα, ένα 75% απάντησε “ναι”.
Οι άνθρωποι της Toyota έδειξαν προβληματισμένοι αναφέροντας ότι το Prius βρίσκεται στην αγορά πάνω από δύο δεκαετίες, ενώ η εταιρία έχει στην γκάμα της μία μεγάλη σειρά από υβριδικά μοντέλα.
Όλα αυτά δείχνουν ότι ο κόσμος μπορεί να έχει το βλέμμα του προς την ηλεκτροκίνηση, όμως δεν έχει καθόλου ξεκάθαρη εικόνα και καλή πληροφόρηση για τις νέες τεχνολογίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό