19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To 2025 στην αγορά το μεγάλο Dacia Bigster

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας μία διαρκώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη και πρωτιές σε πολλές αγορές, η Dacia συνεχίζει την ανάπτυξη της γκάμας της.
Έτσι μετά την ανανέωση του Duster που έχει προγραμματιστεί για το 2024, η ρουμάνικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι το νέο μεγάλο SUV της, το Bigster, θα βγει στην αγορά το 2025.
Το Bigster είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό αυτοκίνητο για την εταιρία καθώς θα την φέρει στην καρδιά της πιο δύσκολης αλλά και με μεγάλα κέρδη κατηγορίας στην Ευρώπη.
Θα χρησιμοποιεί το δάπεδο CMF-B το οποίο όμως θα μεγαλώσει έτσι ώστε το μήκος του αμαξώματος να φθάσει κοντά στα 4,6 μέτρα.

Με αυτό το δεδομένο είναι προφανές ότι θα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο αυτοκίνητο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να έχει και επταθέσια διάταξη.
Τα μηχανικά μέρη θα είναι τα ήδη γνωστά από το υπάρχον “καλάθι” της Renault, με λύσεις σε κάθε είδους σύστημα πρόωσης, ανάλογα με την εκάστοτε αγορά στην οποία θα πωληθεί.
Αυτό πάντως που είναι κρίσιμο είναι να διατηρήσει και αυτό το μοντέλο το βασικό όπλο της εταιρίας, την εξαιρετική σχέση αξίας-τιμής.
Κάτι που κάνει αρκετούς να υπολογίζουν ένα κόστος γύρω στα 25.000 ευρώ, όταν σε δύο περίπου χρόνια θα παρουσιαστεί και επίσημα στις ευρωπαϊκές αγορές.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό