21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To χειμωνιάτικο γαλλικό μανικιούρ της Beyoncé είναι το σημερινό beauty inspo μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, 16:30

Τα κομψά, διαφανή ροζ νύχια με τις λευκές άκρες αποτελούν το διαχρονικό σε όλες μας γαλλικό μανικιούρ. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε το elegant french manicure να αλλάζει χαρακτήρα και να γίνεται πιο girly και παιχνιδιάρικο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Beyonce, η οποία δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε τη δική της εναλλακτική για το αγαπημένο σε όλες french mani.

Συγκεκριμένα το french mani της, συνδυάζει το βαθύ πράσινο του δάσους (το ίδιο με αυτό που βλέπουμε στις ρίγες της κάλτσας της) με ένα ήσυχο κίτρινο. Το πράσινο κυριαρχεί ως βάση στα almond-shaped νύχια της ενώ το ήσυχο κίτρινο στις άκρες δημιουργεί μια αντίθεση ενδιαφέρουσα και άψογα ισορροπημένη.

Ωστόσο η Beyoncé δεν θα μπορούσε να περιοριστεί στα… προβλεπόμενα και πήγε το mani ένα βάζοντας τρία στρας, το ένα κάτω από το άλλο, τα οποία στολίζουν το τελείωμα του παράμεσού της, δημιουργώντας ένα εφέ «καθρέφτη» με τις τρεις τελείες που έχει ως tatoo λίγο πιο ψηλά στο ίδιο δάχτυλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό