23.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

To συγκλονιστικό video της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζoρτζ Μπάλντοκ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ το βράδυ της Τετάρτης (9/10) σκόρπισε σε θλίψη ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να μην επηρεαστεί από τον χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της, με τις 219 συμμετοχές σε εφτά χρόνια. 

Οι «λεπίδες» με ένα άκρως συγκλονιστικό βίντεο όπου συνόδεψαν με την λεζάντα: «Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα από την οικογένεια της Σέφιλντ για να τιμήσουμε και να θυμηθούμε την αξέχαστη πορεία του Τζορτζ Μπάλντοκ με την ερυθρόλευκη φανέλα.» αποχαιρέτησαν τον 31χρονο:

A special tribute for the Blades family to remember and celebrate George Baldock’s unforgettable time in the red and white shirt. ❤️ pic.twitter.com/xr2I8vs7uA

— Sheffield United (@SheffieldUnited) October 10, 2024

Παράλληλα και οι φίλοι της Σέφιλντ αποτίνουν τον δικό τους φόρο τιμής στον πρώην μπακ της ομάδας, αφήνοντας φανέλες, λουλούδια και μηνύματα έξω από το Bramal Lane

Ποιος ήταν ο Τζoρτζ Μπάλντοκ

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στις  9 Μαρτίου 1993, στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία της Μίλτον Κέιν Ντονς, ενώ το 2010 έκανε μαζί της το ντεμπούτο σε έναν αγώνα απέναντι στην Μπράιτον. Στο Μίλτον Κέιν κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ σε εφτά χρόνια καριέρας. Στα χρόνια αυτά αγωνίστηκε και ως δανεικός στις Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017, πήρε μεταγραφή στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ της Premier League. Εκεί σε επτά χρόνια αγωνίστηκε 219 φορές ( 83 από αυτές στην κορυφαία κατηγορία), παράλληλα πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Τον Ιούλιο του 2024, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος. Με τους «Πράσινους» πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές. Με την Εθνική μας, έλαβε την πρώτη κλήση στις 27 Μαϊου του 2024, και έκανε ντεμπούτο στις 2 Ιουνίου απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία στην εκτός έδρας νίκη της Εθνικής με 1-0, ενώ συνολικά κατέγραψε 12 συμμετοχές.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό