19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

To σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου στο Κάτω Χαλάνδρι είναι τέλειο για μεσημεριανό Κους Κους με φίλους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αέλια και Αρίωνας έχουν «πυρετό, στρωματσάδα και γάτα». Οι υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκε η παρουσιάστρια. 

Η Κατερίνα Καραβάτου μετρά αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πορείας και σημαντικές συνεργασίες με πολλά ονόματα της τηλεόρασης. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις λόγω των δύο παιδιών τους (Αέλια και Αρίωνας) τα οποία και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το υπέροχο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου

Η οικογένεια, όλα αυτά τα χρόνια έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία, η οποία διαθέτει τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά τους. Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο Instagram, όπου μας έδειχνε το εσωτερικό του και την εκλεπτυσμένη διακόσμηση.

«Τίτλος έργου: Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα. (Λάδι σε καμβά, 22/11/22)», έγραψε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της, τα οποία είναι άρρωστα.

https://www.instagram.com/p/ClQdn3RDtWrΤην ώρα που τα δύο αγγελούδια της αναρρώνουν έχοντας την καλύτερη φροντίδα, αυτή της μαμάς τους, ρίξαμε μια ματιά και σε άλλες φωτογραφίες του ζεστού σπιτιού:

H παρουσιάστρια και τα δύο παιδιά, εξακολουθούν να κατοικούν στην συγκεκριμένη μεζονέτα στα Βόρεια προάστια, στο Κάτω Χαλάνδρι. Το μεγάλο σαλόνι και η κόκκινη κουζίνα δίνουν pop vibes στον χώρο ενώ το ξύλινο τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστή και cozy την ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/CQxXsbwDuIc

Το playroom αποτελεί αγαπημένο spot των επισκεπτών και φυσικά των παιδιών τα οποία χαλαρώνουν και περνούν εκεί τον ελεύθερό τους χρόνο. Όσον αφορά το εξωτερικό του σπιτιού, ο καταπράσινος κήπος είναι από τα πρώτα πράγματα που αντικρίζει κάποιος

https://www.instagram.com/p/CHmrOmTjzlX

Μικρές «πινελιές» για το σπίτι που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σου

Στον τελευταίο όροφο του σπιτιού βρίσκεται το «καταφύγιο» της παρουσιάστριας που δεν είναι άλλο από τη σοφίτα με τα αμέτρητα βιβλία και το γραφείο της Κατερίνας Καραβάτου.

https://www.instagram.com/p/B8EdgcIpweVΣτη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το cozy σπίτι της παρουσιάστριας.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τον αλήστου μνήμης Star FM 97.1. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο.

Τη σεζόν 2004-2005, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον Alpha, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Καραβάτου. Η εκπομπή είχε τον τίτλο «Πρωινό Κους Κους». Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο «Κους Κους το μεσημέρι». Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον Alpha TV.

Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσίαση του Κους Κους, ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά».[1] Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilontv.[2][3] Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

Τις σεζόν 2017-2021 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Τον Αύγουστο του 2021 η παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή για το MEGA παρουσιάζοντας την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα έμεινε εκτός, σχεδιάζοντας προσεκτικά το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

κεντρικής: katerina karavatou



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό