16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To νέο Volvo XC90 θα έχει στοιχεία και από station wagon

Ειδήσεις Ελλάδα

H Volvo φαίνεται αποφασισμένη να επιστρέψει σε μία συνταγή που γνωρίζει πολύ καλά και να συνδυάσει στο επόμενο XC90 στοιχεία από SUV και estate.
Με βάση το πρωτότυπο Concept Recharge που παρουσίασε τον Ιούνιο, η σουηδικη εταιρία φαίνεται να προσανατολίζεται σε μία μεγάλη ηλεκτρική ναυαρχίδα που θα συνδυάζει τους δύο τύπους αμαξωμάτων.

Η εμφάνισή του στην αγορά αναμένεται μέσα στο 2022 και σε πρώτη φάση θα διατίθεται και με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την Volvo να ακολουθεί την γενική κατεύθυνση που προκύπτει μέσα από το συγκεκριμένο πρωτότυπο, με ώσμωση μεταξύ SUV και station wagon, αν και στην έκδοση παραγωγής πολλά πράγματα όπως είναι φυσικό θα αλλάξουν.

Το τελικό σχέδιο θα είναι σαφώς πιο προσγειωμένο στις λεπτομέρειές του, όμως η γενική ιδέα θα παραμείνει πολύ κοντά σε αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Και σχεδόν σίγουρα θα κρατήσει την σχεδίαση και τις αναλογίες ενός station wagon που θα το διαχωρίσουν αισθητά από την πληθώρα των SUV που έχουν κατακλείσει την αγορά.
Θα βασίζεται στην πλατφόρμα SPA2 η οποία μπορεί να φιλοξενήσει και ηλεκτρικά και συμβατικά μοτέρ, αλλά είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να δημιουργεί ένα τεράστιο σαλόνι για τους επιβάτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό