13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

To νέο sexiness μετά την πανδημία έχει την υπογραφή ενός ελληνικού fashion brand

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα συλλογή Cutcuutur για το φετινό καλοκαίρι μας θυμίζει τον καιρό που υπήρχε εξωστρέφεια και διάθεση για φλερτ εκεί έξω.

Δύο χρόνια μετά τη πανδημία, οι γυναίκες είναι έτοιμες να επανασυνδεθούν με τη θηλυκή πλευρά τους και να γίνουν σέξι ξανά. Το ένστικτο για σεξουαλικότητα μετά τα lockdown είναι παρόν στη συλλογή Cutcuutur SS22 που διέπεται από μια σέξι αισθητική. Το ερωτισμός γίνεται -δημιουργικά- μια γλώσσα πολύ δυνατή. Και αυτή η συλλογή είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, είναι αισθησιακή χωρίς να είναι προκλητική.

Είναι μια βαθύτερη βουτιά στο παρελθόν του brand που εστιάζει περισσότερο στην ταυτότητα της Cutcuutur παρά στην αισθητική της και ενορχηστρώνει στιγμές πραγματικής δημιουργικής απόλαυσης. Η προσέγγιση είναι άμεση, προσωπική και αυθεντική, λιγότερο φιλτραρισμένη μέσα από αναφορές και συχνά θολές αφηγήσεις που προκύπτουν από mood boards.

H Cutcuutur δίνει στη σύγχρονη γυναίκα μία αρκετά ευρεία γκαρνταρόμπα και την «οπλίζει» με στυλ για να περάσει το φετινό καλοκαίρι. Η εξερεύνηση των βαθύτερων «θέλω» της καθεμίας από εμάς απαιτεί και ευκολία στις κινήσεις, έτσι τα σχήματα είναι χαλαρά, οι σιλουέτες είναι εκλεπτυσμένες και οπτικά αναβαθμισμένες και με λιγότερες διακοσμητικές φιοριτούρες και υπερβολικές χειρονομίες. Κάθε κομμάτι της συλλογής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά ώστε να αναδεικνύεται από μόνο του, όχι μόνο προσθέτοντας στην «αξία» του αλλά και επιτρέποντας ευέλικτο, προσωπικό styling.

Όλοι αυτοί οι κώδικες ενσωματώνονται σε θηλυκά φορέματα, αέρινες φούστες, αγορίστικα παντελόνια, εύκολα tops και κομμάτια από αιθέρια μουσελίνα. Τακτικός κορυφαίος προορισμός στις εποχιακές αγορές της πελάτισσας της Cutcuutur είναι η συλλογή beachwear με καφτάνια, κιμονό, tops κι άλλες επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα δίχτυα σε μια ποικιλία σχημάτων είναι ένας επαναλαμβανόμενος πυρήνας για το brand. Κάποιες φορές διαχωρίζονται σε κρόσσια που τυλίγονται σαν ιστός αράχνης γύρω από τη μέση και σέρνονται ως το πάτωμα. Ένα γεωμετρικό μοτίβο μικρής κλίμακας που λειτουργεί ως μια σύγχρονη εκδοχή της broderie κι ένα πρισματικό pattern που δημιουργεί ένα τρισδιάστατο εφέ, αποτελούν επίσης βασικά θέματα για τη συλλογή.

Όλα αυτά αποδίδονται σε μονόχρωμο, μαύρο και λευκό, ήσυχο μπεζ και με μερικές εξάρσεις λαμπερού κόκκινου, σηματοδοτώντας στυλιστικά μία νέα, πολύχρωμη, χαρούμενη και πολύ sexy, post Co-19 περίοδο. Ας ντυθούμε με κομψότητα και ας την απολαύσουμε.

Credits:Art direction / styling: Eleni KonstantiPhotography: Kostas SapiMUA: Natasa KeramidaModel: Frederica (D-Models

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό