15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

To νέο Mitsubishi Outlander PHEV θα έχει πολύ εξελιγμένη τετρακίνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mitsubishi βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών του νέου plug-in υβριδικού Outlander, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα.
Μέσα στις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το νέο crossover είναι ότι θα διαθέτει μία εξελιγμένη μορφή της τετρακίνησης Super All Wheel Control, το οποίο υπόσχεται ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση σε κάθε είδους συνθήκη
Η τετρακίνηση αυτή θα βασίζεται σε δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, κάτι που σύμφωνα με την Μitsubishi θα κάνει πιο άμεση την απόκριση του συστήματος και θα προσφέρει καλύτερη κατανομή μεταξύ των δύο αξόνων.
Η εταιρία υποστηρίζει ότι με βάση αυτή τη νέα προσέγγιση το νέο Outlander θα έχει βελτιωμένη ευελιξία, καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές και καλύτερη απόδοση στα φρένα. Μάλιστα ως προς το τελευταίο θα υπάρχει ένα μοναδικό σύστημα ελέγχου της πέδησης για τους πίσω τροχούς, το οποίο σύμφωνα με την Mitsubishi θα μειώνει το φορτίο στους εμπρός τροχούς και θα εξασφαλίζει καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στους τέσσερις τροχούς.
Τέλος, η εταιρία υποστηρίζει ότι θα υπάρχουν επτά διαφορετικά προγράμματα οδήγησης για προσαρμογή ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης, με μία από αυτές να είναι η Power η οποία θα εξασφαλίζει το μέγιστο των επιδόσεων από τον συνδυασμό των κινητήρων.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες και πιο αναλυτικά στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, για τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα χρονιά, και το λανσάρισμα του αυτοκινήτου πριν τα τέλη του Μαρτίου του 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό