22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

To νέο Honda Civic Type R δοκιμάζεται στο Nürburgring (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πλήρη εξέλιξη των δοκιμών του για επίσημη παρουσίαση κάποια στιγμή στο πρώτο εξάμηνο του 2022, το νέο Τype R έκανε και το απαραίτητο “πέρασμά” του από την πίστα του Nurburgring.
Όπως βλέπουμε στο το νέο Τype R κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο εξέλιξης.
Δείχνει επίσης ότι η νέα γενιά του σπορ μοντέλου της Honda θα έχει αισθητά αναβαθμισμένη συμπεριφορά, καθώς όπως γνωρίζουμε θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και ακόμα πιο ισχυρό κινητήρα από τα 320 άλογα της προηγούμενης γενιάς.

Θα βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα ολόκληρης της γκάμας του Civic που θα είναι αρκετά πιο άκαμπτη από το προηγούμενο, με περισσότερες ενισχύσεις στην περίπτωση του Type R. Θα έχει επίσης και μεγαλύτερο μετατρόχιο στο πίσω μέρος, κάτι που και αυτό συμβάλλει στην ακόμα πιο σπορ οδηγική του συμπεριφορά.
Ο κινητήρας θα παραμείνει ο ίδιος δίλιτρος turbo, όμως η απόδοση θα ανέβει ενώ η κίνηση θα παραμείνει μόνο στους εμπρός τροχούς, πιστό στην παράδοση που έχει δημιουργήσει το κορυφαίο μπροστοκίνητο σπορ μοντέλο της Ηonda.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό