17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

To εσωτερικό του Renault Austral είναι σούπερ μοντέρνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault αποκάλυψε το πρώτο σκίτσο του εσωτερικού του νέου της SUV, του Astral, που ομολογουμένως δείχνει ιδιαίτερα σύγχρονο και high tech. Κυρίως χάρη στην αρχιτεκτονική OpenR, στην οποία ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη του συστήματος infotainment αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο με διαγώνιο 24,3 ιντσών.
Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία χρήσης, με σχεδόν όλες τις λειτουργίες να είναι προσβάσιμες το πολύ με δύο κλικ. Επίσης υπάρχει συμβατότητα με Android Auto, Apple CarPlay, υπηρεσία Google Search, αλλά και με τους χάρτες της Google.  
Από και κει πέρα ξεχωρίζει το τετραγωνισμένο τιμόνι, αλλά και το ύψος των θυρών προκειμένου να δημιουργείται μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Ταυτόχρονα έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στους χώρους για μικρο-αντικείμενα. Έτσι υπάρχουν έως και 30 λίτρα στο υποβραχιόνιο της κονσόλας καθώς και θέση για smartphone που υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.
Το νέο Renault Austral, που θα αντικαταστήσει το Kadjar, θα είναι διαθέσιμο ως πλήρως ηλεκτρικό, με ήπια υβριδικά σύνολα 1.200 και 1.300 κυβικών (με 48V και 12V αντίστοιχα) αλλά και ως φουλ υβριδικό E-Tech.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό