18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

The Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τρίτη σεζόν του The Witcher είναι ένα βήμα πιο κοντά μας αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Στον επίσημο λογαριασμό της δημοφιλούς σειράς του Netflix στο Twitter αναρτήθηκε μια φωτογραφία με το καστ, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Our family is back together again. #TheWitcher Season 3 is officially in production! pic.twitter.com/rlBl0j3lT1

— The Witcher (@witchernetflix) April 4, 2022

Η φωτογραφία δείχνει τον Henry Cavill (Geralt), τη Freya Allen(Ciri) και την Anya Chalotra(Yennefer) να κάθονται σε ένα χιονισμένο, παγωμένο τοπίο.

Σε άλλο tweet, παρουσιάζεται η επίσημη σύνοψη της πλοκής της τρίτης σεζόν του The Witcher.

«Καθώς μονάρχες, μάγοι και θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει την Ciri, αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από αυτούς που απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας μάθει για τη μαγική εκπαίδευση της Ciri, η Yennefer τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις αναξιοποίητες δυνάμεις του κοριτσιού. Αντίθετα, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να βάλουν τα πάντα σε σειρά — διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν δεν έχει ανακοινωθεί.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό