35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

The Veilguard, η επίσημη ονομασία του πολυαναμενόμενου νέου επεισοδίου της σειράς RPG

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι της σειράς Dragon Age της BioWare περιμένουν υπομονετικά οποιαδήποτε είδηση σχετικά με την επόμενη προσθήκη στο franchise. Η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει ένα teaser trailer για το επόμενο παιχνίδι Dragon Age από το 2018 και μετά από 4 χρόνια αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα έχει τον τίτλο Dragon Age: Dreadwolf. Έκτοτε, οι λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Παράλληλα, η μητρική εταιρεία Electronic Arts απέλυσε 50 μέλη της ομάδας της BioWare τον Αύγουστο του 2023, αλλά είχε δηλώσει ότι η ανάπτυξη του Dragon Age: Dreadwolf θα συνεχιστεί.

Ωστόσο, μόλις χθες, η BioWare ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της ότι αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του παιχνιδιού σε Dragon Age: The Veilguard. Ο γενικός διευθυντής, Gary McKay, αξιοποίησε το blog για να μιλήσει εν συντομία για τους νέους in-game συντρόφους που θα αποτελέσουν μέρος της single-player εμπειρίας του παιχνιδιού:

Καθένας από τους επτά μοναδικούς χαρακτήρες που αποτελούν τους συντρόφους σας θα έχει βαθιές και συναρπαστικές ιστορίες, όπου οι αποφάσεις που παίρνετε θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας μαζί τους, καθώς και τις ζωές τους. Θα ενώσετε αυτή την ομάδα αξέχαστων ηρώων καθώς θα αντιμετωπίζετε μια νέα τρομακτική απειλή που εξαπολύεται στον κόσμο. Φυσικά, ο Dread Wolf εξακολουθεί να έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή την ιστορία, αλλά εσείς και οι σύντροφοί σας θα είστε η καρδιά αυτής της νέας εμπειρίας.

Οι νέοι σύντροφοι και ο ρόλος που θα διαδραματίσουν στη συνολική ιστορία και το gameplay του παιχνιδιού ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η BioWare αποφάσισε να αλλάξει τον τίτλο σε Dragon Age: The Veilguard.

Ευτυχώς, δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε το παιχνίδι σε δράση. Το επίσημο κανάλι του Dragon Age στο YouTube θα παρουσιάσει για πρώτη φορά πάνω από 15 λεπτά gameplay από την αρχή του Dragon Age: The Veilguard. Ευελπιστούμε ότι παράλληλα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας, γιατί έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από το πρώτο teaser…

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό