16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

The Princess: Η πριγκίπισσα Diana «παγιδευμένη» στο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της

Ειδήσεις Ελλάδα

Το HBO κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Diana και τα πλάνα της εποχής συγκλονίζουν.

Το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της πριγκίπισσας Diana The Princess από το HBO είναι εδώ και πλέον είναι σαφές πως στο επίκεντρό του βρίσκονται δύο πράγματα: η καταδίωξη της Lady D. από τα Media και το αίσθημα κατωτερότητας που ένιωθε ο πρίγκιπας Κάρολος δίπλα της, δύο πράγματα που συνδυαστικά οδήγησαν στην «παγίδευση» της Diana.

Το επίσημο τρέιλερ του The Princess

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε το HBO δείχνει πλάνα από κοινές εμφανίσεις του ζεύγους, στις οποίες οι παπαράτσι ενδιαφέρονταν περισσότερο για την πριγκίπισσα παρά για τον διάδοχο.

«Είμαι στη μέση;», βλέπουμε τον Κάρολο να λέει ειρωνικά στους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να απαθανατίσουν τη σύζυγό του.

Όσο και να το ξέρουμε και όσες φορές και να έχουμε δει πλάνα, η μανία με την οποία οι παπαράτσι καταδίωκαν παντού την Diana είναι απλά τρομακτική.

Τι ξέρουμε για το ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ του HBO θα έχει τον τίτλο The Princess και θα κυκλοφορήσει δυόμιση εβδομάδες πριν την επέτειο, στις 13 Αυγούστου. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ed Perkins βρίσκεται πίσω από τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας και θα εστιάζει στη σχέση της Diana με τον Κάρολο, που ως γνωστόν χαρακτηρίστηκε από δράματα, απιστία και κάθε είδους φήμες.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό της εποχής και θα το κοινό θα μεταφερθεί ακόμα και στα πρώτα στάδια της γνωριμίας της Diana με τον Κάρολο. Τίποτα δε θα μείνει εκτός, από τα πολύ θετικά της σχέσης τους μέχρι τα πολύ άσχημα.

Η παραγωγή θα περιλαμβάνει και την εμμονική αντιμετώπιση της πριγκίπισσας από τα Media που οδήγησε, τελικά, στον θάνατό της. Ο σκηνοθέτης θα κάνει, μάλιστα, σύγκριση με το σήμερα για να δείξει πως δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε.

Η ταινία The Princess θα κυκλοφορήσει στο HBO και στο HBO Max στις 13 Αυγούστου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό