21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

The Patrick Star Game, επίσημο το νέο game με πρωταγωνιστή τον Patrick

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Patrick δεν θα παίζει τον δεύτερο ρόλο στον στο νέο παιχνίδι που διαδραματίζεται στο Bikini Bottom. Το Spongebob Squarepants: The Patrick Star Game αποκαλύφθηκε επίσημα πριν από λίγη ώρα κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct ως ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ροζ αστερία.

Ο Patrick έχει εμφανιστεί, και είναι συχνά playable, στα περισσότερα παιχνίδια του Μπομπ Σφουγγαράκη, συμπεριλαμβανομένου του περσινού The Cosmic Shake. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αποκτήσει μια δική του περιπέτεια. Αντί για ένα παιχνίδι συλλογής ή platformer, όπως συνηθίζουν να είναι τα παιχνίδια του Μπομπ Σφουγγαράκη, το The Patrick Star Game είναι ένα physics sandbox παρόμοιο με το Goat Simulator. Όλο το αρχικό φωνητικό καστ θα επιστρέψει για να επαναλάβει τους χαρακτήρες του.

Το trailer δείχνει τον Patrick να εξερευνά και να προκαλεί χάος σε μια open-world εκδοχή του Bikini Bottom. Είναι σε θέση να διαπερνά τοίχους σαν κυλιόμενη μπάλα, να οδηγεί βάρκες, να κάνει ελεύθερη πτώση με μια ομπρέλα και να παίζει με διάφορα αντικείμενα όπως εκρηκτικές πίτες και σωλήνες μπογιάς για να βάψει κυριολεκτικά την πόλη κόκκινη.

Αν και ο Patrick είναι ο πρωταγωνιστής, άλλα γνωστά πρόσωπα από τη σειρά θα είναι παρόντα. Ο Gary έκανε την εμφάνισή του, καθώς και ο ίδιος ο Μπομπ Σφουγγαράκης ως quest giver. Θα εμφανιστούν η Sandy, ο Squidward, η κυρία Puff, ο κύριος Krabs, ο Plankton και άλλοι χαρακτήρες.

Το SpongeBob Squarepants: The Patrick Star Game κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου στα Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό