20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

The Flames of Gate και remake για το Dragon Quest III!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Square Enix προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις με αφορμή την 35η επέτειο της σειράς Dragon Quest, με τη μία να αφορά νέα κυκλοφορία και την άλλη το remake ενός από τα κορυφαία επεισόδια στην ιστορία της.

Ξεκινώντας από το πρώτο, το νέο παιχνίδι ονομάζεται Dragon Quest XII: The Flames of Gate και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μοιράστηκε ο δημιουργός Yuji Horii θα περιλαμβάνει ένα πολύ πιο ανοικτό κόσμο σε σύγκριση με ό,τι βλέπαμε στα προηγούμενα επεισόδια, υπό την έννοια ότι οι gamers θα έχουν την ελευθερία να προχωρούν την ιστορία όπως αυτοί το επιθυμούν. Επιπλέον, θα γίνουν κάποιες αλλαγές και στο κλασικό σύστημα μάχης, αν και είναι ακόμα νωρίς για να μας δείξουν υλικό.

Η δεύτερη μεγάλη ανακοίνωση αφορά το remake του Dragon Quest III, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μακρινό 1988 στο NES. Για το συγκεκριμένο έχει δημοσιευθεί και το πρώτο gameplay trailer που μας δίνει μια καλή εικόνα για τις σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά, στο turn-based σύστημα μάχης και τα υπόλοιπα συστήματα. Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως ένα HD-2D remake που απευθύνεται τόσο στους παλιούς gamers, όσο και σε αυτούς που δεν είχαν καμία επαφή με τη σειρά Dragon Quest μέχρι σήμερα.

Σε άλλες ανακοινώσεις σχετικά με τη σειρά Dragon Quest έχουμε το Dragon Quest Treasures, ένα RPG με πρωταγωνιστές τους Erik και Mia από το Dragon Quest XI, το νέο expansion και την offline έκδοση του MMO Dragon Quest X, αλλά και το νέο free-to-play mobile game με τίτλο Dragon Quest Keshikeshi.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες κυκλοφορίας, αλλά υποθέτουμε ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό