35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

The Dacia Sanriders – Ολοκλήρωσαν τη πρώτη φάση των δοκιμών για το Dakar

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα των Dacia Sandriders ολοκλήρωσε το αρχικό στάδιο των δοκιμών που αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης προετοιμασίας για τον αγώνα του Dakar τον Ιανουάριο. Την απόλυτη πρόκληση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην οποία η μάρκα θα συμμετέχει για πρώτη φορά. Μετά από τον έλεγχο των συστημάτων στην πίστα δοκιμών του Millbrook στην Αγγλία, οι Dacia Sandriders πέρασαν τέσσερις ημέρες  στο πεδίο δοκιμών Sweet Lamb στην Ουαλία. Στη συνέχεια, η ομάδα κατευθύνθηκε στο Château de Lastours της Γαλλίας για άλλες τέσσερις ημέρες έντονων δοκιμών, όπου τα τρία πληρώματα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Sandrider, εξοπλισμένο με ελαστικά BF Goodrich, σε ένα βραχώδες και απαιτητικό έδαφος..

Στα πηδάλια του Sandrider βρέθηκε για δύο μέρες στην Ουαλία, η Cristina Gutiérrez, πριν αναλάβει το ρόλο του δοκιμαστή και εξελιγκτή ο Sébastien Loeb, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC.  Την πρώτη του γεύση από τη δύναμη του Sandrider πήρε στο Château de Lastours για δύο ημέρες ο πολυνίκης του Ντακάρ Nasser Al-Attiyah. Ο Sébastien επέστρεψε στη θέση του οδηγού για μιάμιση μέρα, με την Κριστίνα να αναλαμβάνει το τελευταίο απόγευμα των δοκιμών.

Η επικεφαλής της ομάδας Dacia Sandriders, Tiphanie Isnard, επιβεβαίωσε ότι η αρχική φάση δοκιμών είχε ξεπεράσει τις προσδοκίες, με πολύ λίγα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Al-Attiyah, Gutiérrez και Loeb και οι εξειδικευμένοι μηχανολόγοι και τεχνικοί της ομάδας. Εκτεταμένες εργασίες βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη ενόψει της πρώτης ολοκληρωμένης δοκιμής στο Μαρόκο από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. Τότε είναι που το Sandrider θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έδαφος παρόμοιο με αυτό που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια του Dakar, του εναρκτήριου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally-Raid της FIA για το 2025, που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία από 3-17 Ιανουαρίου του 2025.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό