16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

The Complete Edition και Sheltered, διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας (παραδοσιακά από Πέμπτη σε Πέμπτη) στο Epic Games Store είναι τα Nioh: The Complete Edition και Sheltered, με το τελευταίο να έρχεται ως ορεκτικό για την κυκλοφορία του sequel που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συλλογή Nioh: The Complete Edition των Team NINJA και Koei Tecmo μας μεταφέρει στην εποχή των σαμουράι και στον τρόλο ενός μοναχικού ταξιδιώτη που έρχεται αντιμέτωπος με εχθρικούς μαχητές και τους υπερφυσικούς Yokai που στοιχειώνουν την Ιαπωνία. Στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται τα Dragon of the North (expansion για την περιοχή Tohoku), Contemptuous Honor (η χειμερινή campaign για την πολιορκία της Οσάκα για την ιστορία του Sanada Yukimura), The Massacre’s End (η καλοκαιρινή campaign για την πολιορκία της Οσάκα που ολοκληρώνει την ιστορία του William).

Σε ό,τι αφορά το Sheltered, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον indie παιχνίδι επιβίωσης – στρατηγικής με pixel-art γραφικά και απρόσμενα ιδιαίτερη πολυπλοκότητα, καθώς το βασικό gameplay περιλαμβάνει κυνήγι, ανίχνευση και συγκέντρωση πόρων με διαρκή προσοχή στην ανάπτυξη του καταφύγιου όπου φιλοξενείται η “οικογένεια” στον post-apocalyptic κόσμο. Οι μηχανισμοί του Sheltered δεν περιλαμβάνουν απλά τη διαχείριση και την εποπτεία της βάσης, αλλά σε ανύποπτες στιγμές έρχεσαι αντιμέτωπος με την ψυχολογική κατάσταση των φιλοξενούμενων (κατάθλιψη, άγχος, πείνα, δίψα, τραύμα κλπ, τα προβλήματα με την υγιεινή και τις θανατηφόρες αμμοθύελλες που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα.

Τα Nioh Collection και Sheltered είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσα από το Epic Games Store, αρκεί να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Nioh Collection – [Epic Games Store Link]

Sheltered – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό