19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

The Awakening διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δύο ακόμη δωρεάν παιχνίδια συνεχίζεται το πανηγύρι στο Epic Games Store. Αυτή τη φορά το κατάστημα προσφέρει σε όλους τους χρήστες εντελώς δωρεάν και για πάντα τα Defense Grid: The Awakening και Verdun, αρκεί να τα περάσουν στη βιβλιοθήκη τους μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021.

Το Verdun είναι ένα first person shooter στημένο στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στις μάχες στο Δυτικό Μέτωπο μεταξύ 1914-1918, το οποίο προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία στα χαρακώματα μέσα από μάχες έως 64 παικτών και πληθώρα co-op modes.

Το Defense Grid: The Awakening είναι ένα tower-defence game που κυκλοφόρησε το 2008 και καλεί τους gamers να αμυνθούν απέναντι στους εισβολείς εξωγήινους τοποθετώντας τους πύργους τους σε στρατηγικές θέσεις γύρω από τη βάση τους. Υπάρχουν διαθέσιμοι 10 διαφορετικού τύπου πύργοι, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά, 15 διαφορετικοί τύποι εχθρών και 20 επίπεδα.

Verdun – [Epic Games Store Link]

Defense Grid: The Awakening – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό