13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Tesla: Teasάρει δύο νέα EV, με το Roadster να μπαίνει στη παραγωγή το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο περιθώριο της ετήσιας συνέλευσης μετόχων της Tesla, ο Elon Musk προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις. Αρχικά είπε πως ελπίσει πως το Roadster δεύτερης γενιάς που παρουσιάστηκε το 2017, θα περάσει στη παραγωγή το 2024.
Αναμένουμε να ολοκληρώσουμε τη μηχανική και το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς του Tesla Roadster φέτος και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε την παραγωγή του χρόνου. Αυτό δεν είναι δέσμευση, αλλά το Roadster δεν είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα, αλλά είναι το κεράσι στο κερασάκι στην τούρτα, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να συμβάλει σημαντικά στα έσοδα. Θα συμβάλει μέτρια στην κερδοφορία, αλλά θα είναι άρρωστο!

Για το Cybertruck είπε πως η παραγωγή του θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος, προσθέτοντας πως το μοντέλο παραγωγής θα είναι “καλύτερο από τις προσδοκίες”.

Επιπλέον ο Musk παρουσίασε τις teasers φωτογραφίες δύο νέων αυτοκινήτων της Tesla, που ο ίδιο εκτιμά πως θα μπορούσαν να σημειώσουν πωλήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων ετησίως. Ο CEO της Tesla ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του σχετικά με τις λεπτομέρειες των δύο αυτοκινήτων, αλλά τόνισε πως:
Τόσο ο σχεδιασμός των προϊόντων όσο και οι τεχνικές κατασκευής είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη βιομηχανία.

Ο Musk δεν διευκρίνισε εάν αυτά τα αυτοκίνητα είναι τα επερχόμενα facelift Model 3 και Model Y, συμπληρώνοντας πως η Tesla θα ξεκινήσει να διαφημίζεται λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού. Μέχρι σήμερα η Tesla δεν είχε διαφημιστεί ποτέ. Όπως είπε:
Θα δοκιμάσουμε λίγη διαφήμιση και θα δούμε πώς θα πάει. Αξίζει να το δοκιμάσουμε και θα δούμε πόσο αποτελεσματικό είναι. Μόλις συμφώνησα σε αυτό, επομένως δεν είναι μια πλήρως διαμορφωμένη στρατηγική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό