18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Tech Podcast: iPhone 13, RayBan Facebook, Google Pay, GT7, GoPro Hero10 Black [S02E01

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε την εκπομπή και τσιμπήστε 15 ευρώ Gift Card για το iTunes της Apple!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα ανακοινώσουμε τον κωδικό και όποιος προλάβει να τον καταχωρήσει πρώτος θα αποκτήσει 15 ευρώ για αγορές, απόψε στις 21:00!!

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για τα νέα iPhone 13, τα γυαλιά της Ray-Ban σε συνεργασία με τη Facebook, το σύστημα app-based passwords της Microsoft, τη διαθεσιμότητα του Google Pay στην Ελλάδα, τη νέα GoPro HERO10 Black, τη επιστροφή του Gran Tourismo 7, τις ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα σταθερού και mobile, μια εσωτερική έρευνα του Instagram και μια περίεργη προτροπή της Apple για χρήστες iPhone που έχουν και μηχανή μεγάλου κυβισμού!

Η 1η εκπομπή της 2ης σεζόν του Tech Podcast είναι διαθέσιμη. Το εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας με τους Κώστα Βλαχάκη, Βάιο Βήτο και Γιώργο Αρβανιτίδη ανεβαίνει online κάθε Πέμπτη βράδυ στις 21:00 μέσα από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες podcast αλλά και το YouTube.

Ακούστε την εκπομπή σε:

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό