14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Teaser αποκαλύπτουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τον σχεδιασμό της κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Moto Edge X30 πρόκειται να παρουσιαστεί την Πέμπτη ως το πρώτο smartphone με το νεότερο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή δόθηκαν τις τελευταίες ημέρες με τα teaser να αποκαλύπτουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τον σχεδιασμό της κάμερας και τους αισθητήρες.

Το Moto Edge X30 εμφανίστηκε στο Geekbench με 12 GB RAM, ενώ μια εταιρεία exec μοιράστηκε ένα βίντεο από τη γραμμή παραγωγής, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι έτοιμο για την κυκλοφορία στις 9 Δεκεμβρίου.

Στο πίσω μέρος της η συσκευή θα έχει δύο κάμερες 50MP – πίσω από τους ευρείς και υπερευρυγείς φακούς. Η τρίτη μονάδα είναι πιθανότατα μια απλή κάμερα 2MP για λήψεις πορτρέτου, ενώ το μπροστινό σκοπευτικό θα βρίσκεται πίσω από μια τρύπα διάτρησης και θα έχει αισθητήρα 60MP.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του Edge X30 θα έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και θα υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης 68 W. Η συσκευή θα έχει επίσης NFC, κάτι που οι ναυαρχίδες της Moto έχουν παραλείψει τα τελευταία χρόνια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό