16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tears of the Kingdom, δείτε το εντυπωσιακό τελευταίο trailer

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nintendo δημοσίευσε το τελευταίο trailer πριν την επίσημη κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, για να μας δώσει μια ακόμη γεύση από την υπόθεση και τον εντυπωσιακό ανοικτό κόσμο του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού.

Το trailer ξεκινά με ορισμένες τοποθεσίες των Sky Islands και τον πρωταγωνιστή Link να περιηγείται στην επιφάνεια τους. Στη συνέχεια βλέπουμε κάποιες πόλεις και κατασκηνώσεις για να καταλήξουμε στην ανάδυση ενός διαβρωμένου κάστρου Hyrule που μας αποκαλύπτει και τον Ganondrof με μακριά έντονα κόκκινα μαλλιά. Έπειτα μαθαίνουμε ότι η Zelda και ο Link έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, με τη Zelda να ελπίζει πως ο Link θα την αναζητήσει για να δει και το μυστηριώδες αντικείμενο που έχει στην κατοχή της.

Από το trailer δεν λείπουν διάφορες εικόνες από όσα θα δουν οι gamers στον ανοικτό κόσμο του, όπως γιγαντιαίες τρύπες στην άμμο, πλοία να πετούν στον αέρα, αιωρούμενες νερόμπαλες όπου ο Link μπορεί να κολυμπά, δέσμες laser για skydiving, μέχρι και μάχη με έναν τρικέφαλο δράκο. Σημειώνεται, επίσης, ότι ο Link θα μπορεί να ταξιδέψει στον ανοικτό κόσμο με διάφορους συντρόφους που θα τον βοηθούν και στις μάχες.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 12 Μαΐου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό