16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

TCL TAB 10S Εργασία & Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα του TCL TAB 10S, ενός νέου tablet που παρέχει τη δυνατότητα αύξησης της παραγωγικότητας για τους σημερινούς εξ’ αποστάσεως μαθητές και τους γονείς τους. Προσφέροντας στους χρήστες μια καλύτερη στην κατηγορία της εμπειρία προβολής, το TCL TAB 10S διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 8000mAh, καθιστώντας το TCL TAB 10S την ιδανική συσκευή για σύγχρονους μαθητές. Η Λειτουργία Kids Mode με γονικούς ελέγχους επιτρέπει στο παιδί σας να παίζει και να μαθαίνει ανεξάρτητα, και με το T-Pen του TCL TAB 10S, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να σχεδιάζει αβίαστα όταν βρίσκεται σε δημιουργική διάθεση.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ

Έχετε αρκετή ισχύ για τη μελέτη, το streaming και το παιχνίδι ολόκληρης της οικογένειας με το TCL TAB 10S. Η μπαταρία μακράς διαρκείας 8000mAh υποστηρίζει έως και οκτώ ώρες διαδικτυακής μάθησης και δύο εβδομάδες χρόνου αναμονής, ενώ με τη γρήγορη φόρτιση 18W αυτή η συσκευή ανθεκτική σε σκόνη και νερό (IP52) είναι ιδανική για μελέτη, εργασία και οικογενειακή ψυχαγωγία στο δρόμο ή στο σπίτι.

Το TCL TAB 10S ενσωματώνει ένα οκταπύρηνο chipset που σας προσφέρει γρήγορη επεξεργασία, ώστε να μπορεί η οικογένειά σας να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να διαχειριστεί τις λίστες υποχρεώσεων χωρίς κόπο. Για σπουδές οποτεδήποτε και οπουδήποτε, το TCL TAB 10S προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi και 4G, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από σχεδόν οπουδήποτε, καθώς και να συμμετέχετε εύκολα στα διαδικτυακά μαθήματα του σχολείου ή σε βιντεοκλήσεις. Για εξ’ αποστάσεως εργασία ή διαδικτυακή εκπαίδευση, οι χρήστες ακούγονται και φαίνονται καθαρά χάρη στα διπλά μικρόφωνα και το σύστημα ηχείων της συσκευής, μαζί με την μπροστινή κάμερα 5MP, την κύρια κάμερα 8MP και το μαγνητικό Πληκτρολόγιο Typecover, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική ομαδική επικοινωνία.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΖΩΗΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ
ΜΙΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ

Μέσω της 10,1 ιντσών οθόνης, κάθε μέλος της οικογένειας θα ανακαλύψει μια καθηλωτική εμπειρία προβολής με το TCL TAB 10S. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης NXTVISION της TCL, τα πολυμέσα σας γίνονται ακόμα πιο ζωντανά με ευκρινές χρώμα και λεπτομέρειες, δημιουργώντας ανώτερη ροή, όπου κι αν βρίσκεστε.

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΙΩΝ & ΓΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Απολαύστε χρόνο στο tablet με την οικογένειά σας, ενώ γνωρίζετε ότι η όρασή τους προστατεύεται με το TCL TAB 10S. Η έξυπνη προστασία των ματιών αποτρέπει το τρεμόπαιγμα και μειώνει το επιβλαβές μπλε φως και ειδοποιεί τους χρήστες όταν έχουν απόσταση μικρότερη των 9 ιντσών (25 εκατοστά) από την οθόνη. Η προσαρμόσιμη φωτεινότητα εξασφαλίζει ευκρίνεια ανεξάρτητα από το αν είναι μέρα ή νύχτα, χάρη στον ενσωματωμένο έλεγχο φωτεινότητας και τονικότητας στο φως της ημέρας και συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μέσω μιας ανεξάρτητης εφαρμογής γονικού ελέγχου και τηλεχειρισμού, οι γονείς μπορούν να διαχειρίζονται τόσο το χρόνο μελέτης και ανάπαυσης του μαθητή τους όσο και τη δυνατότητα ελέγχου τυχόν εφαρμογών τρίτων που χρησιμοποιούνται στη συσκευή.

Το TCL TAB 10S διαθέτει επίσης επαφές POGO pin για την υποστήριξη πρόσθετων αξεσουάρ τρίτων, καθώς και την κομψή γραφίδα TCL T-Pen, η οποία προσφέρει μια ομαλή, φυσική εμπειρία του μολυβιού πάνω σε χαρτί με εξαιρετικά χαμηλό χρόνο αδράνειας.

Το TCL TAB 10S βγαίνει σε Dark Grey και είναι διαθέσιμο τώρα από €199 η έκδοση Wi-Fi.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό