23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tα Smartphones POCO στην Ελληνική αγορά από τη FoQus, τη νέα εταιρεία του Ομίλου Quest

Ειδήσεις Ελλάδα

H Quest Holdings, μητρική εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την ανάληψη της διανομής για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά των Smartphones POCO, από τη νεοσυσταθείσα 100% θυγατρική της εταιρεία FoQus MAE, που ξεκινά άμεσα τη δραστηριότητά της.

Η μάρκα POCO δημιουργήθηκε από την Xiaomi. Τα POCO Smartphones είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, με παρουσία τα τελευταία τρία χρόνια σε περισσότερες από 35 χώρες και πωλήσεις παγκοσμίως που έχουν ξεπεράσει τις 17 εκατομμύρια συσκευές (στοιχεία έως τον Φεβρουάριο 2021).

Σήμερα, η POCO αποτελεί ένα ανεξάρτητο brand τεχνολογικών προϊόντων, με ανεξάρτητη προϊοντική ομάδα, ομάδες πωλήσεων και marketing, που κατασκευάζεται και υποστηρίζεται από την Xiaomi. Η μάρκα στηρίζεται στη φιλοσοφία του «Όλα όσα χρειάζεστε, τίποτα που δεν χρειάζεστε», δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των καταναλωτών που εμπιστεύονται τα προϊόντα της. Βασίζεται στη διαρκή διερεύνηση των δυνατοτήτων που επιθυμούν οι φανατικοί χρήστες των συσκευών της και διαμορφώνει τα προϊόντα της ικανοποιώντας τις απαιτήσεις αυτές.

Tα Smartphones POCO είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και στην ελληνική αγορά. Σήμερα στη γκάμα περιλαμβάνονται τέσσερα μοντέλα – M3, X3 NFC, X3 Pro & F3 5G- με μεγάλη επιλογή χαρακτηριστικών, μεταξύ αυτών και το F3 5G, ένα από τα πλέον value for money κινητά 5G. Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της FoQus, καθώς και στα Mi Stores, ενώ υποστηρίζονται από 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.

Με τη διάθεση των POCO, o Όμιλος Quest διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων Mobility & IoT που διαθέτει στην αγορά, προσφέροντας περισσότερες αξιόπιστες λύσεις και επιλογές στους καταναλωτές.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό