20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Tα e-Motorcycles της Segway στην Ελληνική αγορά στα €2799

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Info Quest Technologies, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Segway και την είσοδό της στην αγορά των ηλεκτρικών μηχανών, με άμεση διάθεση του πρώτου μοντέλου στην Ελληνική αγορά.

Η Segway–Ninebot είναι μία καινοτόμος εταιρεία, με ιδιαίτερα δημοφιλή προϊόντα και πρωταγωνιστική θέση στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης. Ninebot & Segway ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2015, με στόχο την περαιτέρω επένδυση σε έρευνα, σχεδίαση και ανάπτυξη μεταφορικών μέσων μικρών αποστάσεων. Η εταιρεία έχει θέσει ως κύριες προτεραιότητες την απρόσκοπτη διασύνδεση των προϊόντων της με τα Smartphones και την ενσωμάτωση σε αυτά νέων τεχνολογιών, με στόχο την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση με τους χρήστες και τη δημιουργία μίας πιο έξυπνης και οικολογικής καθημερινότητας. Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές, επιλέγουν τα προϊόντα της Segway-Ninebot ως μία “eco-friendly” εναλλακτική μετακίνησης για την κάλυψη μικρών αποστάσεων, που διαφορετικά θα γίνονταν με το αυτοκίνητο.

Οι νέες ηλεκτρικές μηχανές Segway, συμπυκνώνουν τη φιλοσοφία της εταιρείας για καινοτομία, διασύνδεση, οικολογία, ευκολία και στυλ, προσφέροντας μία εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να προσεγγίσουν με έναν διαφορετικό, σύγχρονο τρόπο τη μετακίνησή τους.

Το Ε110SE Launch Edition είναι η πρώτη πλήρως ηλεκτρική μηχανή της Segway στην Ευρώπη, που από τα μέσα Ιουλίου θα κυκλοφορεί και στους Ελληνικούς δρόμους. Με το μοντέλο αυτό η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό, καθώς η μηχανή μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου (ηλικίας 27+, με 6+ χρόνια κατοχή διπλώματος). Πρόκειται πρωτίστως για ένα όχημα εύκολο και άνετο για τις καθημερινές μετακινήσεις, διασκεδαστικό στην οδήγηση, υψηλής αισθητικής και ευέλικτο για κάθε διαδρομή, ακόμα και στους «προβληματικούς» αθηναϊκούς δρόμους. Η αυτονομία του πλησιάζει τα 97km, διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία για φόρτιση ακόμα και στην πρίζα του διαμερίσματος και τελική ταχύτητα τα 45km/h.

Το Ε110SE Launch Edition είναι μία μηχανή μετακίνησης και ταυτόχρονα ένα προϊόν τεχνολογίας με μια πληθώρα χαρακτηριστικών όπως:

Εκκίνηση/κλείδωμα από το κινητό: Ενεργοποίηση και κλείδωμα της μηχανής από το Smartphone, χωρίς την ανάγκη κλειδιού (σύντομα και από το Apple Watch).

Παραμετροποίηση & Αναβάθμιση: Μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης με την ενεργοποίηση λειτουργιών από το Segway App. Αναβάθμιση σε νέες λειτουργίες με update στη μηχανή και στο app.

GPS, SOS Μηνύματα & SIM: Ενσωματωμένο GPS και κάρτα Global SIM, για έλεγχο από το κινητό πού βρίσκεται η μηχανή, αλλά και για τις διαδρομές. Εύκολη αποστολή SOS Messages σε περίπτωση ανάγκης

Ε-ABS, LED Screen & Led Lights: Επιπρόσθετη ασφάλεια φρεναρίσματος μέσω του E-ABS, LED Smart Screen για εύκολη ανάγνωση όλων των σημαντικών πληροφοριών & Smart Led Lights για ορατότητα ακτίνας 128 μοιρών και 30 μέτρων.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της Info Quest Technologies,

Η συνεργασία μας με την Segway-Ninebot και η είσοδός μας στην αγορά των ηλεκτρικών μηχανών, συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική μας, που επί 40 χρόνια μας έχει διατηρήσει στην κορυφή της αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών: έγκαιρη και με ταχύτητα, συνέπεια και οργάνωση τοποθέτησή μας σε νέες περιοχές, συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους σε κάθε τομέα και δημιουργία καινοτόμου αξίας για τους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, την ελληνική αγορά. Ο νέος διασυνδεδεμένος κόσμος με το Smartphone στο κέντρο της καθημερινότητας, μας δημιουργεί καινούργιες δυνατότητες και ευκαιρίες να κάνουμε πολύ περισσότερα, πολύ καλύτερα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε οι νέες αυτές δυνατότητες να αξιοποιηθούν από όλους, δημιουργώντας ένα πιο προηγμένο κόσμο για εμάς και τις επόμενες γενιές».

ΤοΕ110SE Launch Edition, θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, τόσο σε καταστήματα τεχνολογίας, όσο και καταστήματα πώλησης μηχανών στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 2.799€, στην οποία συμπεριλαμβάνεται δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια ενός έτους. Εντός του έτους, η γκάμα των Segway e-Μotorcycles θα εμπλουτιστεί με αρκετά ακόμα μοντέλα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό