35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Tα 6 είδη καπέλων που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καπέλο είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ, το οποίο έχει τη σούπερ δύναμη να γίνεται σημείο αναφοράς σε κάθε εμφάνιση. Στην Ελλάδα, οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φορούν τόσο πολύ καπέλα όσο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι όλο και περισσότερες εκείνες που θα ενσωματώσουν στο look τους ένα καπέλο, και όχι μόνο επειδή είναι καλοκαίρι και χρειάζονται προστασία από τον ήλιο, αλλά επειδή θέλουν να δώσουν στην εμφάνισή τους έναν ιδιαίτερο αέρα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα καπέλο για κάθε περίσταση: Πάντα μπορείτε να το φορέσετε, αρκεί να είναι το κατάλληλο. Μια άλλη αμφιβολία που έχουν ορισμένες γυναίκες και αποφεύγουν να φορούν καπέλα είναι αν τους πηγαίνουν. Δεν μπορεί ανάμεσα σε τόσα είδη καπέλων να μην τους ταιριάζει ένα. Τέλος, για να είμαστε ειλικρινείς, αρκεί να μπορείς να υποστηρίξεις ένα καπέλο όταν το φοράς, όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται.

To καπέλο είναι ένα αξεσουάρ πάνω στο οποίο μπορείς να χτίσεις μια εμφάνιση και με αυτό στην κορυφή να την αναβαθμίσεις, ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων όσων σε είδαν.

Αυτά είναι τα έξι είδη καπέλων που χρειάζεται να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας

FedoraΈνα panama hat και ένα fedora μπορεί να μοιάζουν, αλλά η βασική διαφορά τους έγκειται στο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα. Το fedora είναι φτιαγμένο από πίλημα, δηλαδή μαλλί, τσόχα ή καστόρι, ενώ το panama από κάποιο ελαφρύ υφαντό, όπως η ψάθα. Το fedora, κυρίως λόγω των υλικών του, είναι χειμερινό, ενώ το panama είναι κυρίως καλοκαιρινό.

BucketΤο καπέλο που επανήλθε δυναμικά από τα ’90s και πλέον το βλέπουμε παντού όλο το χρόνο, μπορεί να συμπληρώσει ένα look εξίσου σωστά τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, ενώ διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία υλικών, μοτίβων και χρωμάτων. Το μικρό του γείσο προστατεύει όσο χρειάζεται από τις καιρικές συνθήκες και είναι ένα συμμαζεμένο καπέλο για όσες θέλουν κάτι διακριτικό.

BeretΤο γαλλικό μπερέ έχει ανοίξει τα φτερά του και κάνει πλέον διεθνή καριέρα. To μπερέ δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και αν και αρχικά αποτελούσε σήμα κατατεθέν του κομψού ντυσίματος των Γαλλίδων, τώρα προσδίδει φινέτσα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετο, κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και υφές και συνδυάζεται με πολλά ρούχα.

BeanieΤο μάλλινο σκουφάκι είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα είδη καπέλων και το χειμώνα μπορούμε να πούμε ότι το αγαπάμε ιδιαίτερα, αφού μας κρατάει και ζεστές. Mπορούμε να το δούμε να συμπληρώνει ένα athleisure look αλλά και αντίστοιχα ένα ghetto glory ντύσιμο, καθώς τα σκουφιά είναι σέξι με έναν εντελώς δικό τους, απλό και κοριτσίστικο τρόπο.

Καπέλο του baseballTo αθλητικό αυτό αξεσουάρ άφησε τα γήπεδα και μπήκε δυναμικά στο street style. Μπορείτε να το συνδυάσετε με casual ρούχα , να κάνετε athleisure εμφανίσεις, αλλά αν είστε καλές στο mix and match, να αποτελέσει μέρος ακόμα κι ενός πιο chic look. Ειδικά από τότε που η Hailey Bieber το συνδύασε με σακάκι, φοριέται πραγματικά με τα πάντα.

Ένα καπέλο για τον ήλιοΣυνήθως είναι μεγάλο και ειδικά στην Ελλάδα που τον μισό χρόνο βρισκόμαστε στη θάλασσά μας, είναι απολύτως απαραίτητο. Σκοπός του είναι να μας προφυλάσσει από τον ήλιο και μπορεί να είναι από διάφορα υλικά, συνήθως ελαφριά για να μην μας ζεσταίνουν παραπανίσια. Ειδικά όταν είναι oversize, χαρίζει και μια ιδιαίτερη εμφάνιση με αέρα jet set.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό