18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Tα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς μετά τον πυροβολισμό από τον Μπάλντουιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Πως διαδραματίστηκε το θανατηφόρο σκηνικό και τι είπε ο ηθοποιός πριν πατήσει την σκανδάλη

Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν στις ΗΠΑ πως έγινε και σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust» από τον πυροβολισμό του Άλεκ Μπάλντουιν. Για πρώτη αφορά έρχονται στην επιφάνεια τα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς μετά την σφαίρα που δέχθηκε από τον ηθοποιό.

Οι Los Angeles Times επικαλούνται  συνεντεύξεις με 14 μέλη του της παραγωγής, email και μηνύματα SMS, λίγες στιγμές νωρίτερα, ο Μπάλντουιν προετοιμαζόταν για μια σκηνή ανταλλαγής πυροβολισμών μέσα σε μια εκκλησία, φροντίζοντας το συνεργείο της κάμερας να έχει τις σωστές γωνίες για την αναμέτρηση με το 45αρι περίστροφο Colt.

«Λοιπόν, υποθέτω ότι θα το βγάλω, θα το τραβήξω και θα κάνω, ‘Μπαγκ!’» είπε, καθώς έπιασε το όπλο στη θήκη, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Αντίθετα, μια πραγματική σφαίρα βγήκε από την κάννη του περίστροφου, για το οποίο στον ηθοποιό είχε ειπωθεί ότι ήταν ένα «κρύο όπλο», ένας όρος των αμερικανικών κινηματογραφικών παραγωγών που σημαίνει ότι το όπλο δεν περιέχει πραγματικές σφαίρες και είναι ασφαλές για πρόβα ή γυρίσματα, ανέφεραν οι LA Times.

Δευτερόλεπτα αφότου βλήθηκε από τον Άλεκ Μπάλντουιν, η θανάσιμα τραυματισμένη Χαλίνα Χάτσινς έφυγε προς τα πίσω, πέφτοντας στην αγκαλιά ενός συναδέλφου της, αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ.

Από πλευράς του, ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος επίσης χτυπήθηκε, έπεσε  στο πάτωμα. «Τι στο…  ήταν αυτό; Αυτό καίει!» φώναξε ο σκηνοθέτης, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο ταραγμένος Μπάλντουιν άφησε το όπλο και είπε επανειλημμένα: «Τι στο… έγινε;»

«Ένα γιατρό!» κάποιος φώναξε εν μέσω χάους ενώ τα μέλη του πληρώματος έσπευαν στην άτυχη κινηματογραφίστρια. Ένας από αυτούς, την κοίταξε στα μάτια και είπε αυθόρμητα, «Ω, αυτό δεν ήταν καλό», ανέφεραν οι LA Times. «Όχι, αυτό δεν ήταν καλό. Αυτό δεν ήταν καθόλου καλό…», είπε η άτυχη γυναίκα. Ήταν τα τελευταία λόγια της. Μέσα σε λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο θάνατός της Χαλίνα Χάτσινς…

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό