18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tα παιδιά της Βίκυς Καγιά έγιναν παρανυφάκια – Ο κρητικός χορός & οι λεπτομέρειες στα ρούχα τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κόρη της Βίκυς Καγιά, Bianca και ο γιος της, Κάρολος, έγιναν παρανυφάκια σε κρητικό γάμο, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και μας θύμισαν την μαμά και τον μπαμπά. 

Η Βίκυ Καγιά πέρα από την πολύ επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία, τόσο στο modelling όσο και τηλεοπτικά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η ίδια παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά τον Ιούλιο του 2014 στο Παρίσι ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Bianca – Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2015 και τον Κάρολο – Ηλία, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο στην Κρήτη

Η Βίκυ Καγιά την Κυριακή 7 Μαΐου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο συγγενικού της προσώπου στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, στον οποίο παρευρέθηκε με την 8χρονη Bianca και τον 5χρονο Κάρολο, αφού ήταν τα παρανυφάκια.

Η ίδια, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε δεν σταματούσε να τους καμαρώνει ενώ όλη την ώρα ήταν με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Ως είθισται, μετά το μυστήριο του γάμου ακολουθεί το λεγόμενο «γλέντι», όπου οι νεόνυμφοι γιορτάζουν μαζί με τους καλεσμένους τους τρώγοντας και χορεύοντας. Έτσι η Βίκυ Καγιά συνέχισε με τα δυο της παιδιά στο ξεχωριστό κρητικό γλέντι που στήθηκε, στο οποίο μάλιστα χόρεψε και με την Bianca και τον Κάρολο κρητικούς παραδοσιακούς χορούς.

Οι λεπτομέρειες στις εμφανίσεις του Καρόλου και της Bianca θύμισαν τους γονείς τους

Τα δύο μικρά παρανυφάκια ήταν πολύ χαριτωμένα κατά γενική ομολογία στον γάμο. Η Bianca φορούσε ένα τούλινο λευκό φόρεμα, λευκές μπαλαρίνες και στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά ενώ ο Κάρολος μέσα στο κοστούμι του ήταν σαν μικρός «κύριος».

Ο γιος της Βίκυς Καγιά, Κάρολος, είναι το mini me του μπαμπά του με την ομοιότητα να είναι «συγκλό»

Μας θύμισαν δε, όπως και σε κάποιους followers την ίδια και τον Ηλία Κρασσά σε mini version, μιας και σε συνδυασμό με τα ρούχα που φορούσαν, η μεν Bianca έχει υπέροχα ξανθά μαλλιά όπως η Βίκυ Καγιά ενώ ο μικρός Κάρολος έχει «κληρονομήσει» τα μπουκλάκια του μπαμπά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό