18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Synology DS220+ hands-on: Αυτό που θέλεις για τα δεδομένα σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Synology DS220+ είναι μια εξαιρετική λύση δικτυακής αποθήκευσης NAS που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη διαχείριση των δεδομένων και των πολυμέσων σας υποστηρίζοντας δύο σκληρούς δίσκους SATA HDD 3.5” ή 2.5” έως 36TB.

Διαθέτει ολοκληρωμένες επιλογές προστασίας και ανάκτησης δεδομένων και ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα, το DSM στην έκδοση 7.1 για να διαχειρίζεστε τα δεδομένα σας και να κάνετε ακόμα περισσότερα.

Αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο για να επεκτείνετε τη χωρητικότητα που έχετε στη διάθεσή σας τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Είτε θέλετε να έχετε μια κεντρική τοποθεσία για την αποθήκευση όλων των δεδομένων σας είτε θέλετε να χτίσετε ένα multimedia server, το Synology DiskStation DS220+ είναι εδώ.

Διαθέτοντας διπύρηνο επεξεργαστή Intel Celeron, μνήμη RAM DDR4 2GB που μπορεί να επεκταθεί έως και τα 6GB και υποστήριξη 4K για πολυμέσα, υπάρχουν τόσα πολλά να ανακαλύψετε στον DS220+.

Σχεδιαστικά το DS220+ είναι λιτό – σπαρτιάτικο, ένα πάνελ από πλαστικό αφαιρείται εύκολα για να έχετε πρόσβαση στους δίσκους (πωλούνται ξεχωριστά). Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε τα LED ενδείξεων, το κουμπί λειτουργίας, μια θύρα USB 3.0 και ένα κουμπί C για άμεση αντιγραφή από εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης USB.

Στο πίσω μέρος, θα βρείτε τον ανεμιστήρα 92 χιλιοστών για να κρατάτε τα πάντα δροσερά, δύο θύρες LAN 1Gb, ακόμα μια θύρα USB 3.0 και την υποδοχή ρεύματος για τον αντάπτορα που συνοδεύει τη συσκευή.

Το λειτουργικό σύστημα DiskStation Manager (DSM 7.1) δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτικό προσφέροντας εύκολη διαχείριση και παραμετροποίηση του συστήματος NAS είτε το σχεδιάσετε ως RAID 0 ή RAID 1 ή απλά με ένα μόνο δίσκο.

Η ρύθμιση του συστήματος διαρκεί μόνο λίγα λεπτά από την ενεργοποίηση του και μετά έχετε τις επιλογές να διαμορφώσετε μια σειρά από πράγματα, όπως να δώσετε πρόσβαση σε άλλους χρήστες στο σπίτι ή το γραφείο.

Εφαρμογές όπως το Plex Media Server μπορούν να εγκατασταθούν με λίγα κλικ. Η απόδοση είναι σταθερή σε όλα τα επίπεδα. Είτε θέλετε να κάνετε hosting σε ένα site, είτε να streamάρετε 4K περιεχόμενο, να αποθηκεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας και τα αρχεία σας ή όλα τα παραπάνω, αυτό το NAS θα μπορεί να το χειριστεί.

Μην σκέφτεστε τον DS220+ μόνο ως μέσω διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου, ένα σωρό εφαρμογές διαθέσιμες μέσα από το περιβάλλον χρήσης του λειτουργικού συστήματος είναι διαθέσιμες για σετάρετε το εργαλείο όπως θέλετε.

Και όχι μόνο μέσα από υπολογιστή με Windows, MacOS ή Linux αλλά και από το κινητό με ένα σωρό dedicated δωρεάν εφαρμογές που έχει αναπτύξει η Synology για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία on-the-go!

Είτε σκοπεύετε να χτίσετε το πρώτο σας NAS είτε χρειάζεστε μια λύση για να αποθηκεύσετε σημαντικά δεδομένα, ο Synology DiskStation DS220+ είναι ένας ισχυρός διακομιστής κατάλληλος για τη δουλειά.

Με ικανό επεξεργαστή Intel, δύο θέσεις δίσκου και ένα απίστευτα φιλικό προς το χρήστη λειτουργικό σύστημα. αυτό το NAS είναι μια πολύ καλή επιλογή για να ξεκινήσετε.

Η τιμή του Synology DS220+ στην Ευρώπη είναι περίπου 350 ευρώ. Εδώ θα βρείτε τους επίσημους διανομείς στη χώρα μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό