15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

SYM: Στην Ελλάδα το ADX 125

Ειδήσεις Ελλάδα

Η SYM αποκάλυψε την τιμή του νέου urban adventure scooter της ADX 125.

Η SYM μπορεί να καθυστέρησε σε σχέση με τους ανταγωνιστές της να παρουσιάσει ένα κανονικό crossover scooter, αλλά όταν το έκανε χτύπησε κέντρο. Το ADX 125 βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και έρχεται να προσθέσει δυναμισμό και περιπέτεια στην καθημερινότητα των ανήσυχων αναβατών.

Τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του scooter της SYM μαρτυρά σε πρώτη φάση η εμφάνισή του η οποία σε προδιαθέτει για σπουδαία πράγματα. Οι έντονες γωνίες, τα σημεία προστασίας, το αυξημένο ύψος από το έδαφος, το φαρδύ τιμόνι και τα ενισχυμένα αμορτισέρ πίσω αφήνουν πολλές υποσχέσεις για αυξημένες δυνατότητες μετακίνησης.

Ο κινητήρας του ADX 125 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος με απόδοση 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Είναι αποδοτικός και οικονομικός και χάρη στην κατανάλωση των 2,6 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα και το ρεζερβουάρ των 15 λίτρων μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Το scooter της SYM διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα πακέτα εξοπλισμού της κατηγορίας, με το σύστημα traction control και το ABS στα φρένα να προσφέρουν ασφάλεια. Παράλληλα, διαθέτει σύστημα keyless για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά της κλοπής, θύρα USB, χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος, LED φώτα και TFT οθόνη πληροφοριών.

Το νέο SYM ADX 125 είναι πλέον διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 3.595 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό