18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Suunto 9 Peak review: Tracks, Trails, Training

Ειδήσεις Ελλάδα

H Suunto με έδρα τη Φιλανδία δεν χρειάζεται συστάσεις, θεωρείται μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές κατάδυσης και τα όργανα ακριβείας.

Πρόσφατα παρουσίασε το νέο, εμβληματικό Suunto 9 Peak, το λεπτότερο, ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό ρολόι στην ιστορία της κατασκευασμένο για να σας συντροφεύει σε κορυφαίες και έντονες εμπειρίες, ενώ χάρη στη λεπτή του σχεδίαση να ταιριάζει τέλεια στον καρπό προσφέροντας απόλυτη άνεση.

Έχει μίνιμαλ σκανδιναβικό design και κρύβεται άνετα κάτω από το πουκάμισο για να ευχαριστηθείτε να το φοράτε σε επίσημες εκδηλώσεις, στη δουλειά ή σε συναντήσεις με φίλους και να θυμάστε μόνο εσείς τα όρια που ξεπεράσατε μαζί του την προηγούμενη ημέρα!

Είναι δοκιμασμένο στις πλέον δύσκολες συνθήκες για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των χρηστών για ένα αθλητικό wearable, που αποτελεί ταυτόχρονα εργαλείο προπόνησης και σύντροφο στην περιπέτεια.

Το Suunto 9 Peak προσφέρει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της κατηγορίας του όπως επιλογή λειτουργίας για περισσότερα από 80, μετρητή καρδιακών παλμών, λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα, βαρόμετρο και φυσικά GPS για την απόλυτη καταγραφή του στίγματός σας στη ύπαιθρο ή μέσα στην πόλη.

Ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη 240×240 pixel και η κάσα του είναι από πολυαμίδιο. Έχει διάμετρο 42 χλστ. και ζυγίζει 52 γρ. η έκδοση με bezel από τιτάνιο και 62 γρ. η έκδοση με bezel από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ αντέχει σε βάθος έως και τα 100 μέτρα!

Συνοδεύεται από υποαλλεργικό λουράκι σιλικόνης 21.5 εκ. και πάχους 22 χλστ. με νέο δέσιμο, εύκολο στη χρήση και γρήγορο φορτιστή που μπορεί να φορτίσει το ρολόι από άδειο σε 100% μέσα σε μόνο μια ώρα!

Το Suunto 9 Peak είναι συνεργάζεται άψογα με τη δωρεάν εφαρμογή Suunto App για Android και iOS παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα σχεδιάσουν τις διαδρομές τους και να καταγράψουν τον ύπνο τους μετά το τέλος μιας εξαντλητικής ημέρας με δυνατή προπόνηση.

Η ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ του Suunto 9 Peak και της εφαρμογής Suunto app έχει αυξηθεί πολύ χάρη στο Bluetooth 5 του ρολογιού.

Το Suunto 9 Peak λαμβάνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις όταν είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής και ενημερώνεται μόνο του σε ώρα που δεν θα ενοχλήσει την προπόνησή σας.

Κατασκευάζεται στη Φινλανδία και είναι σχεδιασμένο για τις κορυφαίες εμπειρίες που σας κάνει να νιώσετε ο αθλητισμός, για τις περιπέτειες εκείνες που θα θυμάστε για πάντα αλλά και για τις συγκινήσεις που προφέρει η άθληση μέσα στον αστικό ιστό.

Το Suunto 9 Peak διατίθεται σε δύο διαφορετικά στυλ και τέσσερα Granite Blue Titanium και Birch White Titanium, με γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και τιτάνιο τύπου 5 με τιμή 699 ευρώ και All Black και Moss Gray, με γυαλί από κρύσταλλο ζαφειριού και ανοξείδωτο ατσάλι και τιμή 569 ευρώ.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό