35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Survivor trailer: Ο Λιανός ανακοινώνει τις «μεταγραφές» παικτών και ο Καραγκούνιας ξεσπά ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντάσεις, εκπλήξεις και αλλαγές θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (09/04) στον ΣΚΑΙ.

Γεμάτο ένταση πρόκειται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor All Star. Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Γιώργος Κορόμι μοιάζει απογοητευμένος από τα σχόλια του Γιώργου Ασημακόπουλου στο τελευταίο συμβούλιο. «Δυστυχώς από τον φίλο μου είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν περίμενα να με πουλήσει. Από την αρχή του παιχνιδιού έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που ήξερα», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός προχωρά σε μια σημαντική ανακοίνωση που θα σοκάρει τους παίκτες των δύο ομάδων. «Η Μπλε ομάδα είχε δύο αποβολές, δύο πολύ δυνατών παικτών. Θα έχουμε λοιπόν κάποιες μετακινήσεις παικτών από την Κόκκινη στη Μπλε ομάδα», αναφέρει κι αρχίζει να ανακοινώνει κάποια ονόματα.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει μετά τον αγώνα, θα δούμε τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάει για άλλη μια φορά, εκφράζοντας με έντονο τρόπο τα παράπονά του. «Νιώθω αδικημένος, νιώθω μια πικρία. Άσε με, αλήθεια. Δηλαδή, ντάξει ρε φίλε, τι άλλο να κάνω. 50 χρονών. Τι άλλο να κάνω!», φωνάζει, ενώ οι υπόλοιποι κοιτούν «παγωμένοι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό