22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor All Star Spoiler: Μετά το άκρως επεισοδιακό συμβούλιο που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ, απόψε ακολουθεί κι άλλο!

Μάλιστα, ένας παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι εκτός ριάλιτι… Πώς είναι η επόμενη μέρα για τους παίκτες του survivor;

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε κάποιους από τους παίκτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της παραγωγής, αλλά και κάποιοι άλλοι να είναι εμφανώς απογοητευμένοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο λέει: «Το αποτέλεσμα στο έκτακτο συμβούλιο με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες πρέπει να τηρούνται κιόλας».

Ο δε Ηλίας Μπόγδανος τονίζει: «Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της της στιγμής;»

Και Κώστας Παπαδόπουλος απογοητευμένος λέει: «Αν έβλεπα έναν ντόπιο με ένα κινητό δε θα έμπαινα ο πειρασμός και μένα να πάρω τα παιδιά μου να ρωτήσω; Δε ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

Αυτοί που κινδεύουν αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση είναι οι: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε ποιος αποχωρεί απόψε στην παρακάτω photo gallery, σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι αυτή την ώρα για το Survivor:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό