20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star: Στους κόκκινους το έπαθλο επικοινωνίας – Ένταση, κλάματα και ένας δύσκολος αγώνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor All Star: Mετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δυο ομάδες, λοιπόν, μπαίνουν με πάθος και τα δίνουν όλα στον δεύτερο αγώνα, προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια φέρνει αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες της Μπλε ομάδας να υποστηρίζουν πως ο Τάκης τραυματίστηκε επίτηδες και με αποτέλεσμα να μη δέχονται να συνεχίσουν το παιχνίδι, αν δεν κερδίσουν πέναλτι.

Η ένταση που δημιουργείται μεταξύ των δύο ομάδων οδηγεί στη διακοπή του αγώνα. Τι θα γίνει τελικά με αυτό το τόσο σημαντικό έπαθλο για τους διαγωνιζόμενους; Θα συνεχιστεί ο αγώνας, ώστε να καταφέρουν να συναντήσουν τους συγγενείς τους; Και η απάντηση είναι ναι, ο αγώνας θα συνεχιστεί και σύμφωνα με τα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, το μεγάλο έπαθλο κερδίζει η κόκκινη ομάδα.

Παράλληλα όμως, για έναν από τους τρεις υποψήφιους, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά το Survivor all Star μπορεί να τελειώσει εδώ. Σύμφωνα πάλι με τα spoilers o παίκτης που αποχωρεί είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό