18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μη με μπλέξετε σε αυτό, εγώ δεν είχα κινητό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε την απόφαση της παραγωγής να αποβάλει από το ριάλιτι επιβίωσης την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Χαμός επικρατεί στις παραλίες των δύο ομάδων στο Survivor All Star μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Τα δυο κορίτσια παραβίασαν έναν από τους πιο αυστηρούς κανόνες του παιχνιδιού, αυτόν της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, αποβλήθηκαν οριστικά από το παιχνίδι και όσοι έμειναν πίσω, αν και σοκαρισμένοι αισθάνονται μια δικαίωση.

Ο παίκτης των Μπλε, Κωνσταντίνος Βασάλος, που ήταν πιο κοντά στις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη καθώς τα κορίτσια έπρεπε να τιμωρηθούν από τη στιγμή που δεν έπαιξαν δίκαια.

«Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την αποκάλυψη, αποκάλυψη βόμβα. Μπράβο του. Θεωρώ ότι όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τόσο σοβαρό παράπτωμα. Τα δυο κορίτσια είχαν κινητό και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συμπλήρωσε: «Αν και τα μόνα δυο άτομα από την αντίπαλη ομάδα που μίλαγα ήταν η Ασημίνα και η Κατερίνα – μη με βάλετε μέσα στο κόλπο, εγώ δεν είχα κινητά κτλ, διαχωρίζω τη θέση μου – καλώς φύγανε. Δε παίξανε με τους κανόνες και αποβληθήκανε. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπει και τιμωρήθηκαν. Έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Πώς σχολιάζουν οι δύο ομάδες την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα

Survivor All Star Spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί

Survivor All Star: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η ερμηνεία της Ασημίνας, είναι για όσκαρ»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό