24.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο επεισόδιο της Τρίτης του «Survivor All Star» οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και έτσι οι Μπλε έπρεπε να δείξουν άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής, στον τάκο είχε βγει η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την Δευτέρα οι Μπλε ψήφισαν, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Κόκκινης ομάδας, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο και οι μπλε κλήθηκαν να αναδείξουν άλλον έναν παίκτη από την ομάδα τους για αποχώρηση.

Αφού ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε πως η Ρία Κολοβού είναι υποψήφια μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε την υποψηφιότητα της Ρίας Κολοβού:

Στις πρώτες δηλώσεις της η Ρία Κολοβού είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα που με ψήφισαν. Είμαι εδώ και είμαι χαρούμενη για την εμπειρία που έζησε. Αν ο κόσμος θέλει να με στηρίξει είμαι εδώ. Χάρηκα που δεν βγήκε η Στέλλα και βγήκα εγώ. Στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό