21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor All Star: Εξαφανίστηκε το βρακί του Βασάλου – «Μου συμβαίνει και στην Αθήνα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor All Star: Μια… περίεργη διαπίστωση έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με χιουμοριστική διάθεση 

81
SHARES

Συνεχίζει να τρολάρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρίζοντας γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε μια από τις συνεντεύξεις του on camera ο αθλητής και τηλεπαρουσιαστής ανέφερε ότι έχασε ένα από τα εσώρουχά του που είχε αφήσει να στεγνώσει.

Μάλιστα αστειευόμενος είπε ότι αυτό του συμβαίνει και στην Αθήνα.

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε «Περιεργούλη», τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Όπως είπε είχε παρακολουθήσει την συμμετοχή του παλαιότερα και δεν του άρεσε ιδιαίτερα.

Οι παίκτες που θα μπουν

Πληροφορίες θέλουν και την Ελευθερία Ελευθερίου να μπαίνει άμεσα στο παιχνίδι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μέσα από το «Happy Day» ότι η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να αναχωρήσει σύντομα για το «Survivor All Star» καθώς έχει δεχθεί πρόταση από την τουρκική παραγωγή.

«Έτυχε χθες και έκανα μια κουβέντα. Η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου υπήρχε και ήταν πολύ ζεστή. Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε μήπως δε θα έπρεπε να μπει. Γιατί καταλαβαίνει πως τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και οι διαφορές της με τον Μάριο Πρίαμο θα λυθούν σε πανελλαδική εμβέλεια. Και δεν ειναι από τα κορίτσια που θέλουν να ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη για την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δε μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει και μάλιστα πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει ή να φεύγει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή χαρακτηριστικά.

Άλλες πληροφορίες ήθελαν την Χριστίνα Κεφάλα να ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο όμως νεότερα σενάρια θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να παίρνει τη θέση της. Η τραγουδίστρια είχε δεχτεί τηλεφώνημα από την παραγωγή ήδη από τον Νοέμβριο και ήταν έτοιμη να μπει με την πρώτη φουρνιά παικτών. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την ιστορία με τον Μάριο και την Καρολίνα, η Ελευθερία δέχτηκε νέα πρόταση με συγκεκριμένο χρονικό όριο για να απαντήσει, προκειμένου να μπει στο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό