18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Survivor All Star, Γκότσης για Βασάλο: «Οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Ηλίας Γκότσης στέκεται στο πλευρό της Εύης Σαλταφερίδου και βρίσκεται πλέον, «απέναντι» στους συμπαίκτες του, Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Βασάλο, στο Survivor All Star.

Μιλώντας στην Εύη Σαλταφερίδου, δήλωσε πως όχι μόνο ο Τάκης, αλλά και ο Κωνσταντίνος είναι τοξικός, εφόσον κάνει παρέα μαζί του.

«Για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο, γιατί εναντιώθηκε στον Τάκη και του είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για τη Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος, έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως δεν πρόκειται να «βάλει» νερό στο κρασί του, ούτε να αλλάξει στάση απέναντι στους δύο παίκτες. «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία κίνησή του και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε αυτό που κάνει ο Βασάλος το δέχομαι.

Δεν μιλάμε μια, δυο, τρεις. Για εμένα, μπράβο στην Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε τη θέση της. Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μόλις φεύγει η κάμερα να λες “τον ηρεμώ;”. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση με τη συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο κι ότι “α, έτσι είναι ο Τάκης”», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό