13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Survivor All Star: Από τη Βρισηίδα Ανδριώτου μέχρι την Ελευθερία Ελευθερίου – Τα σχέδια Ατζούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Survivor All Star συμπλήρωσε ένα μήνα τηλεοπτικής πορείας και οι ανατροπές πρωταγωνιστούν.

2
SHARES

Όταν το ημερολόγιο έδειξε 8 Ιανουαρίου 2023, το «Survivor All Star» βγήκε στον αέρα και τότε κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε. Αν και αρχικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονταν τα νούμερα τηλεθέασης και τα ζευγάρια που έμπαιναν στο παιχνίδι, γρήγορα το «βάρος» μετατοπίστηκε στα «σκάνδαλα» και στα πρωτόγνωρα σκηνικά.

Έτσι, με το ριάλιτι επιβίωσης να συμπληρώνει τέσσερις εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα, συγκεντρώσαμε όσα είδαμε και σχολιάσαμε έντονα.

Η Βρισιήδα Ανδριώτου, λίγες μόνο μέρες μετά την πρεμιέρα, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η παίκτρια, στη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί, έτσι ώστε να είναι υποψήφια και να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης. Αυτό συνέβη και ήταν υποψήφια, μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Όμως, στη συνέχεια είδαμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπάει. Όπως είπε δεν αντέχει ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός άκουσε το αίτημα της παίκτριας και της είπε πως μπορεί να αποχωρήσει.

Το «Survivor All Star» αποδεικνύεται ότι είναι και το παιχνίδι του έρωτα. Έτσι, Καρολίνα Καλύβα και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήρθαν κοντά παρά τις σχέσεις που διατηρούσαν εκτός παιχνιδιού. Το drone κατέγραψε κοινά τους πλάνα σε απομακρυσμένη καλύβα και οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η αποχώρηση, όμως, της Καρολίνας έβαλε τέλος στο σύντομο love story τους και αναμένουμε πώς θα εξελιχθεί όταν φύγει και ο Κύπριος παίκτης των Διασήμων. «100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα; Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι», είπε η Καρολίνα μετά την αποχώρησή της.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουμε δει στην ιστορία του «Survivor» ήταν αυτό με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο Νίκος Μπάρτζης τις ακολούθησε στο δάσος και τις εντόπισε με κινητό τηλέφωνο, γεγονός που τους στέρησε την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι δύο παίκτριες των Κόκκινων πήραν το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα, μετά από «αποβολή» από την παραγωγή. Καμία από τις δύο δεν έχει μιλήσει ακόμη για όσα έγιναν, ενώ αναμένεται να βρεθούν σύντομα στα πάτρια εδάφη.

Τι περιμένουμε άμεσα να δούμε

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένος με το «Survivor All Star» να αφήσει εποχή στην ιστορία των ριάλιτι. Με το δρόμο να είναι ακόμα μακρύς, μέχρι τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, περιμένουμε πολλές και ανατρεπτικές σκηνές.

Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, σύντομα θα δούμε να καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο νέοι παίκτες και πιθανότατα η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια είχε ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο εκτός παιχνιδιού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον -μετά από όλα αυτά που έγιναν με την Καρολίνα- πώς θα είναι η σχέση τους.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Πάγωσαν» οι παίκτες με το ατύχημα του πειρατή Αναγνωστόπουλου

Survivor All Star: Ο Σώζων κατηγορεί τον Βασάλο για εντάσεις – Στα χαρακώματα η Μπλε ομάδα

Survivor All Star: Oι Κόκκινοι διασκέδασαν με το δούλεμα του κοινού σε Μαρτίκα και Κατσούλη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό