18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Survivor: Τους «πετσόκοψε» η Μαριαλένα και «έριξε στον τάκο» την Ελένη (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλο ένα ανατρεπτικό γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο του SURVIVOR, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο του reality επιβίωσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη «έκανε πάρτι» στον στίβο μάχης, και δίκαια κατέκτησε την ατομική ασυλία, κερδίζοντας τα 12 από τα 13 runs.

Η γυμνάστρια πήρε το κολιέ και ταυτόχρονα το δικαίωμα να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας, επικρατώντας στο φινάλε της Καρολίνας, την οποία κάλεσε μαζί με τον Ηλία και φυσικά τον Σάκη για φαγητό, μετά τη νίκη της. 

Την πρώτη ασυλία είχε κερδίσει χθες ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος υπέδειξε υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα. Σήμερα ήταν η σειρά της Μαριαλένας να υποδείξει ποιον παίκτη ή παίκτρια θα στείλει στον τάκο, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Στο σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας οι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους αλλά την καλύτερη βαθμολογία με την απόδοσή της, πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μετά τη νίκη της έτρεξε στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη και πανηγύριζαν μαζί για το έπαθλο που είχε και hot dogs μαζί με Vikos Cola.

 Οι 7 παίκτες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, πλέον αγωνίζονται ατομικά και κάθε μέρα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

H Mαριαλένα Ρουμελιώτη υπέδειξε την δεύτερη υποψήφια της εβδομάδας, την Ελένη Χαμπέρη, που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση μετά την Καρολίνα. Η Ελένη τόνισε πως Μαριαλένα και Σάκης προσπαθούσαν εδώ και μέρες να δημιουργήσουν το έδαφος για να την ψηφίσουν αναζητώντας αφορμές εκεί που δεν υπήρχαν.

Πριν την υπόδειξη αυτή, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα από τη μία και Καρολίνα από την άλλη. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η νέα αποχώρηση στο Survivor… 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό