28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Survivor: Σε σοκ ο Τζέιμς Καφετζής

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε σοκ βρίσκεται ο Τζέιμς Καφετζής, όταν πληροφορείται ότι ο πατέρας του ναυάγησε μεσοπέλαγα. Ο παίκτης του Survivor ενημερώθηκε για το δυσάρεστο περιστατικό από τον Γιώργο Λιανό, όπως φαίνεται στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού (16/04).

Στο τρέιλερ, ο Τζέιμς παραδέχεται ότι είναι σε μεγάλο σοκ και ότι έχει καταρρεύσει συναισθηματικά. «Δεν ξέρω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμα σε σοκ, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω», ακούγεται να λέει ο Ελληνοβρετανός παίκτης.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός εμφανίζεται να λέει στο συμβούλιο ότι θα προχωρήσει σε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά τον Τζέιμς Καφετζή.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς –που έχει υπάρξει άσπονδος εχθρός του Τζέιμς- του λέει πως ό,τι ζητήσει, ακόμα και ψυχολογική υποστήριξη, εκείνος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει.

Με βάση τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, ο παίκτης, μετά το σοκαριστικό νέο που έμαθε, έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς – Σώθηκε «στο παρά πέντε»

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, Λευτέρης, ναυάγησε πριν λίγες μέρες με το ιστιοπλοϊκό του στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αδερφός του παίκτη του Survivor, Μάικ Καφετζής: «Το βράδυ, ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου».

«Επειδή ο πατέρας μου δεν είχε αρκετή μπαταρία και έτυχε να υπάρχει συννεφιά και τις δύο ημέρες, οι μπαταρίες ξεφόρτιζαν και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που έμπαινε μέσα στο πλοίο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το πλοίο να βουλιάζει σιγά-σιγά. Το καράβι κυριολεκτικά ‘χτυπιόταν’ δεξιά και αριστερά. Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε στο ισχίο του και ξάπλωσε στη γέφυρα του πλοίου, προκειμένου να μην τραυματιστεί πιο σοβαρά. Για 24 ώρες ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα του πλοίου».

Το ελληνικό Υπουργείο Ναυτιλίας, ο θάλαμος επιχειρήσεων στον Πειραιά και η Πρεσβεία του Παναμά συντονίστηκαν για να εντοπιστεί και να διασωθεί ο Λευτέρης Καφετζής.

Ο ναυαγός σώθηκε κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» από ένα αλιευτικό της Κολομβίας με την περιπέτειά του να λαμβάνει αίσιο τέλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό