18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Σε γήπεδο μετατράπηκε το αεροδρόμιο! Υποδέχτηκαν τον Τριαντάφυλλο με συνθήματα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor: Το gossip-tv βρέθηκε στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να καταγράψει την άφιξη του Τριαντάφυλλου που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το παιχνίδι. 

Ο τραγουδιστής αποχώρησε μετά από έντεκα υποψηφιότητες, έχοντας την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου που τόσες φορές επικαλέστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος αυτός κόσμος λοιπόν βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον καλωσορίσει και να τον στηρίξει με τον δικό του τρόπο.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών αλλά κυρίως νεολαία, στήθηκαν από νωρίς έξω από την αίθουσα αφίξεων για να τον υποδεχτούν.

Χθες ο ίδιος ο Ντάφυ είχε προετοιμάσει το έδαφος με ένα βίντεο που ανέβασε, αναφέροντας πως είχε ξυριστεί, είχε ξεκουραστεί και περίμενε πώς και πώς να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο είχε αναφέρει την ακριβή ώρα άφιξής του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προσκαλώντας εμμέσως, πλην σαφώς, τους θαυμαστές του να βρεθούν κοντά του.

Και εκείνοι, με λαχτάρα για να τον δουν από κοντά, βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο αεροδρόμιο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο με τα συνθήματα των φαν του:

Λίγα λεπτά πριν την άφιξή του, όλοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά συνθήματα για εκείνον, δημιουργώντας μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, την καταλληλότερη δηλαδή για να χαρεί ο Ντάφυ που όπως έλεγαν και ξαναέλεγαν όλοι οι φαν του, είναι ο νικητής της καρδιάς τους.

Δείτε παραπάνω τι συνέβη λίγο πριν την άφιξή του αλλά και τον μικρό… χαμό που επικράτησε όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο Τριαντάφυλλος:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό