22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor: Σάκης – Μαριαλένα: Δείτε το βίντεο από τότε που ήταν ερωτευμένοι κι έκαναν διακοπές μαζί!

Ειδήσεις Ελλάδα

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να είναι πρώην αγαπημένοι, όμως έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά!

Οι δύο νέοι παίκτες χώρισαν και η Μαριαλένα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, ενώ ο Σάκης Κατσούλης ήταν για λίγο με τη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μπήκε και εκείνη στο Survivor!

Η σχέση του ζευγαριού κράτησε για περίπου δυο χρόνια αλλά τον προηγούμενο χειμώνα χώρισαν για προσωπικούς λόγους και έτσι επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στις ζωές τους.

Να σας θυμίσουμε τις αποκαλύψεις της παίκτριας που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στους συμπαίκτες της στο Survivor για την σχέση της με τον Σάκη: «Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει».

Στα δυο χρόνια αυτά σχέσης το ζευγάρι είχε αναρτήσει πολλά στιγμιότυπα από την ζωή τους. Ένα από αυτά είναι και κάποιες από τις διακοπές που έκαναν, τότε που ήταν ερωτευμένοι!

Δείτε το βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό