16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Survivor: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη εβδομάδα με δεύτερη σερί νίκη για τη Κόκκινη ομάδα, η οποία στο επεισόδιο της Κυριακής του SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κέρδισε το έπαθλο φαγητού και την πρώτη ασυλία προκαλώντας αντιδράσεις στους «Μπλε». Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο  Κώστας Παπαδόπουλος.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και την σχέση του με την Χριστίνα Κεφαλά. Ο Παύλος Γαλακτερός πρότεινε να κάνει δωρεάν το γάμο τους αν αποφασίσουν να παντρευτούν.

Οι κόκκινοι ασχολήθηκαν και με τη σχέση των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πιστεύει ότι ο αγρότης του Survivor είναι εγκλωβισμένος σε αυτή τη φιλία. Σύμφωνα με την Μαριαλένα, όλοι έχουν θέμα με τον Τζέιμς και το πώς επηρεάζει τον Νίκο. Ο Τζέιμς έχει αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και είναι πεπεισμένος πως ο Αλέξης έχει αφήσει πίσω του «παρακαταθήκη τον πόλεμο» εναντίον του.

Δυνατή παραμένει η φιλία του Ηλία Μπόγδανου με τον Γιώργο Κόρομι, καθώς σήμερα που ήταν και τα γενέθλια του Κόρο, ο Ηλίας είχε και ένα δωράκι για τον κολλητό του. Με τη φυγή του Παππά από το reality επιβίωσης, ο Τζέιμς έχει βγει εκτός στόχου των κόκκινων, όπως υποστήριξαν Σάκης και Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής έδειξε με τα λόγια του ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν και εκτός από τις ευχές του στον Νίκο Μπάρτζη που τραυματίστηκε, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κόρομι.

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κάθε παίκτης έπρεπε να διανύσει το στίβο μάχης τραβώντας ένα καρότσι (άρμα το αποκαλούσε ο Λιανός) το οποίο γέμιζε με κύβους πριν φτάσει στους στόχους για να σπάσει τα πλακάκια με μια μπάλα. Ο Νίκος Μπάρτζης θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. 

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 8-8. Ο Σάκης κόντρα στον Παύλο έκανε το 9-8 για τους κόκκινους.Ο Τζέιμς θα έπρεπε να νικήσει τον Ηλία για να οδηγήσει το παιχνίδι σε flag race, όμως το καρότσι του ανατράπηκε με τους κόκκινους να κατακτούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η ήττα των μπλε και το γεγονός ότι θα έπρεπε να μπουν στην διαδικασία να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους έφερε νεύρα, με τον Νίκο Μπάρτζη να προσπαθεί να ηρεμίσει τον Γιώργο Κόρομι που ήταν έξω φρενών με τον Τριαντάφυλλο, γιατί ένιωσε ότι δεν τον σεβάστηκε ο τραγουδιστής.

Ο Μπάρτζης ζήτησε να σταματήσει αυτή η σχέση μίσους Κόρο-Ντάφυ γιατί επηρεάζει την ομάδα.

Η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα αλλά δεν θέλησε να πει στον Γιώργο Λιανό τον λόγο, με τον Σάκη να καταλαβαίνει αμέσως πως έχει παίξει κάποιο ρόλο στο παράπονο που έβγαλε η φιλενάδα του. Ο Σάκης όταν ηρέμισε η Μαριαλένα επιχείρησε να την πλησιάσει για να μάθει τον λόγο που στεναχωρήθηκε. Τελικά η ζήλια ήταν ο βασικός λόγος που την έπιασε το παράπονο και το οτι δεν την νοιάστηκε όσο θα έπρεπε.

Οι κόκκινοι πήγαν να πιούν τον χυμό τους και τη μπάρα δημητριακών τους, ενώ οι μπλε να δώσουν τη μάχη τους για την ατομική ασυλία. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπορούσε να αγωνιστεί και ο Τζέιμς θα έπαιζε και για τους δυο, ενώ αν έχανε ζήτησε από τους υπόλοιπους να ψηφίσουν αυτόν αντί για τον τραυματία φίλο του. Τελικά μέχρι το τέλος άντεξε ο Παύλος Γαλακτερός.

Με την επιστροφή στην παραλία τον Νίκο Μπάρτζη τον περίμενε μια έκπληξη. Στην κουβέρτα του είχε αράξει μια ταραντούλα. Τελικά μετά από προσπάθεια κατάφεραν να ξεφορτωθούν τον απρόσκλητο επισκέπτη. 

Στο συμβούλιο η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σχέση Τζέιμς-Νίκου, αλλά και στην παρακαταθήκη Παππά. Οι Μπλε έβγαλαν στην κάλπη τον πρώτο υποψήφιο τους προς αποχώρηση. Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος με 6-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό