31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Survivor: Ο ρόλος της Δαλάκα στον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται η Δώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ντράπηκε κι η ντροπή», έγραψαν στο Twitter/X οι fans του Survivor για την συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας απέναντι στην Δώρα.

Το Survivor είναι τελικά το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο επεισόδιο της Κυριακής 19/5 που παρακολούθησε το κοινό.

Σταυρούλα και Ασημίνα απομυθοποιούν την Δαλάκα και δεν την “βλέπουν” στον τελικό του Survivor

Αρχικά, έγινε και πάλι μια αλλαγή στην σύσταση των ομάδων, αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας η κόκκινη ομάδα είχε 5 παίκτες – ανάμεσα στους οποίους δύο γυναίκες – ενώ η μπλε ομάδα είχε 3 και καμία γυναίκα. Έτσι, μεταφέρθηκε η Δώρα στην ομάδα των μαχητών με την ίδια να στεναχωριέται πολύ, αφού με την Κατερίνα Δαλάκα είχαν έρθει – όπως πίστευε – πολύ κοντά και έκαναν μάλιστα και όνειρα για να κερδίσουν τα έπαθλα που θα έρθουν και να τα απολαμβάνουν μαζί.

Το έπαθλο και η απαράδεκτη συμπεριφορά των κόκκινων

Και να που η Δώρα αποδείχτηκε «προφήτης» μιας και η κόκκινη ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας αλλά και το έπαθλο, που περιλάμβανε water sports και φαγητό. Σαφώς η ίδια στεναχωρήθηκε αρχικά, αφού όλο αυτό το διάστημα δεν είχε χαρεί κανένα έπαθλο και πάνω που πήγε στους μπλε, η ομάδα που ήταν πριν από λίγα λεπτά κέρδισε. Ωστόσο η λύπη της δεν κράτησε για πολύ. Ο Γιώργος Λιανός είπε στους κόκκινους πως θα μπορούσαν αν ήθελαν να διαλέξουν έναν παίκτη των μπλε να πάει μαζί τους στο έπαθλο.

Εκείνοι αποφάσισαν να πάει μαζί τους η Δώρα κάτι που φάνηκε αναμενόμενο μιας και πριν από λίγο ήταν συμπαίκτες και επίσης γνώριζαν πως δεν έχει πάει σε κανένα έπαθλο. Η Δώρα σαφώς χάρηκε και συγκινήθηκε που την διάλεξαν αν και όπως είπε το περίμενε.

Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι τελικά δεν θα πήγαινε στο έπαθλο με τους πρώην συμπαίκτες της.

Στο συμβούλιο η κόκκινη ομάδα άλλαξε την απόφασή της και όπως είπαν στον Γιώργο Λιανό τελικά δεν θέλουν την Δώρα μαζί τους στο έπαθλο, κυρίως επειδή ο Χριστόφορος είχε εκνευριστεί που η Δώρα δεν τον άφησε να κερδίσει αμαχητί τον μεταξύ τους αγώνα στην μονομαχία. Που τελικά ο Χριστόφορος κέρδισε με την Δώρα αυτή τη στιγμή να συνεχίζει να είναι υποψήφια και να περιμένει τον αντίπαλό της για να δει αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι. Απλά δεν ήθελε να το προσπαθήσει εκείνη τόσο πολύ και να παίξουν τόσα ματς μαζί.

Αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά προς την Δώρα εξόργισε το κοινό στο Twitter/X, το οποίο σαφώς στήριξε την συγκεκριμένη παίκτρια ενάντια στους Κόκκινους.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία και όλο αυτό που έκαναν οι κόκκινοι σίγουρα ήταν ένα «χτύπημα» στην ψυχολογία της Δώρας. Από την άλλη πώς μπορεί ενώ είχε δοθεί το όνομά της από την κόκκινη ομάδα να παίρνεται πίσω και επίσης ποιος θα παρατούσε αγώνα, ενώ είναι στους 8 και οδεύουμε προς τελικό, επειδή ο αντίπαλός του έχει τραυματιστεί.

Μόνο ο Σωτήρης Λαμάι το είχε κάνει αυτό για τον Σταμάτη – με τον ίδιο να αποθεώνεται βέβαια – αλλά σε ένα στάδιο του παιχνιδιού που υπήρχαν πολλοί παίκτες.

Οι «υπόγειες» κινήσεις της Δαλάκα εναντίον της Δώρας και η αλήθεια

Ο λόγος που ενοχλήθηκε ο Χριστόφορος και απ’ ότι φαίνεται δεν ήθελε την Δώρα μαζί τους στο έπαθλο ήταν ότι η Δώρα είπε βλέποντάς τον να δυσκολεύεται λόγω του πόνου στο πόδι του πως ναι μεν είναι «απάνθρωπο» να συνεχίζουν να παίζουν, αλλά δεν μπορούσε και να σταματήσει γιατί στην ουσία κρινόταν και η δική της παραμονή στο παιχνίδι.

Βέβαια, όπως είπε η Δώρα, η Δαλάκα της είπε «συνέχισε» όταν εκείνη σκέφτηκε να αφήσει το ματς βλέποντας τον Χριστόφορο να πονάει. Η Δαλάκα ωστόσο, «άδειασε» την Δώρα λέγοντας πως και αυτή θα άφηνε το παιχνίδι βλέποντας τον αντίπαλό της σε αυτή την κατάσταση και ειδικά εφόσον δεν θα αποχωρούσε από εκείνη τη μονομαχία.

Κι άλλη φορά όμως, η Δαλάκα δεν είχε παραδεχτεί τα λεγόμενα της Δώρας, η οποία είχε αναφέρει πως μαζί είχαν συζητήσει την σειρά με την οποία πρέπει να ψηφίζονται και να αποχωρούν οι παίκτες, λέγοντας πως την μπερδεύει με άλλη παίκτρια.

H Δώρα υποψήφια στο Survivor: Αποκάλυψε πως η Δαλάκα αποφασίζει με ποια σειρά θα φύγουν οι παίκτες

Όλα αυτά δείχνουν μόνο ένα πράγμα. Το γεγονός το ότι η Δώρα προσκολλήθηκε απάνω στην Κατερίνα Δαλάκα στηρίζοντάς την σε όλα αφιλτράριστα την έκαναν υποχείριο των «ορέξεων» της παίκτριας των κόκκινων. Η ίδια θα μπορούσε να είχε δείξει τον πραγματικό της εαυτό στο παιχνίδι, χωρίς να υπομένει τέτοιες συμπεριφορές.

Θα μπορούσε για παράδειγμα να είχε απαντήσει καταλλήλως στην Δαλάκα όταν προσπάθησε να την βγάλει «τρελή» όταν αποκάλυψε τις συζητήσεις που έκαναν, όπως και τώρα στο συμβούλιο αντί να λέει πως καταλαβαίνει τον λόγο που την αφήνουν εκτός επάθλου, να πει πως όλο αυτό είναι απάνθρωπο και να απαντήσει και στον Χριστόφορο αυτό που ψιθύρισε στους μπλε. Ότι δηλαδή και ο ίδιος είχε πει πως δεν θέλει να φτάσει στο ατομικό, οπότε εφόσον τον πονούσε το πόδι του ας έχανε εκείνος – γιατί να χάσει η ίδια;

Με το να μην παίρνεις θέση σε τέτοιου είδους παιχνίδια κάνεις τους «ισχυρούς» παίκτες ή τους πιο «πονηρούς» να σε εκμεταλλεύονται για να παραμείνουν. Και τώρα δύσκολα υπάρχει γυρισμός για την Δώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό