23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Ο πρώτος παίκτης που κέρδισε την πρόκριση στον ημιτελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, 09:15

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το φετινό Survivor, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, ενώ τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός.  

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκαν στον δεύτερο αγώνα κατάταξης, με στόχο να κερδίσουν και να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο ασφαλείς στον ημιτελικό του Survivor.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κόρομι δεν είχε δικαίωμα να παίξει, αφού τη Δευτέρα αποκλείστηκε και έτσι παρακολούθησε τους συμπαίκτες του από τον πάγκο.

Στην πρώτη φάση του δεύτερου αγώνα κατάταξης οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν με στόχο να φτάσουν τις 7 νίκες. Πρώτος έφτασε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναμετρήθηκε με τον Ηλία Μπόγδανο, ωστόσο ο τελευταίος επικράτησε και συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη στην δεύτερη φάση.

Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, αφού κέρδισε με σκορ 7-0 τον Ηλία Μπόγδανο.

 

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την θέση του στον ημιτελικό και δεν θα περάσει από την διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Από τον αποψινό και τελευταίο αγώνα κατάταξης θα προκύψει κι ο δεύτερος παίκτης που θα βρεθεί στον ημιτελικό ενώ οι δύο που θα απομείνουν θα τεθούν στην ετυμηγορία των τηλεθεατών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό