22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Ο Κόρο έδωσε τον Σάκη για πρώτο υποψήφιο για την τελευταία αποχώρηση (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει μπει πλέον στη τελική του ευθεία για τον μεγάλο τελικό, με πέντε survivors να έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη.

Οι παίκτες του reality επιβίωσης βίωσαν μια από τις δυσκολότερες βραδιές τους στον Άγιο Δομίνικο λόγω του τροπικού κλίματος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χαρακτήρισε «βιβλική καταστροφή» την κακοκαιρία που χτύπησε την παραλία τους, ενώ ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως δεν είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και σχολίασε πως θα το βίωνε η Ελένη αν είχε παραμείνει στο νησί.

Η τελική τετράδα θα κριθεί από τις 3 τελευταίες ατομικές ασυλίες όπου οι πέντε παίκτες ξέρουν ότι όλα κρίνονται αυτή την εβδομάδα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο στίβο μάχης.

Οι Survivors υποδέχθηκαν τις προμήθειες της εβδομάδας, ενώ ο Κόρο λάνσαρε νέα μόδα με καβουροσκουλαρίκια, τα οποία άρχισε να διαφημίζει η «βασίλισσα» Μαριαλένα.

Λίγο πριν οι πέντε εναπομείναντες παίκτες ριχτούν στην μάχη για τη πρώτη ατομική ασυλία και απολαύσουν μπισκότα κάνοντας θαλάσσια σπορ, o Σάκης Κατσούλης ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τριαντάφυλλο που έκλεισε τα 44 χρόνια του.

Ο στίβος μάχης χρειαζόταν επιδεξιότητα, καθώς τα δυο παζλ πριν τους κρίκους ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά. Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας ταίριαζε στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άρχισε βα εξολοθρεύει τις ζωές των αντιπάλων του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε πρώτος εκτός μάχης και ακολούθησαν με τη σειρά οι Ηλίας και Μαριαλένα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της.

Στον τελικό έφτασε ο Σάκης, ο οποίος ελιχε μειονέκτημα ζωών, αλλά ο τραυματίας Κόρο τελικά αναδείχθηκε νικητής διατηρώντας τις 4 από τις 5 ζωές με τις οποίες ξεκίνησε.

Τα μπισκότα και την εμπειρία με τα water sports ο Κόρο επέλεξε να τα απολαύσει με τους άλλους δυο Amigos, τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι απολάμβανε την μοναξιά της παραλίας επιλέγοντας όμως το ποτάμι αντί τη θάλασσα, ωστόσο η βουτιά τους στο νερό προκλήθηκε από το σπάσιμο ενός κλαδιού, όπου αμφότεροι έπεσαν στο νερό και ξέσπασαν σε γέλια.

Στο συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ο Κόρο που είχε την ατομική ασυλία αποφάσισε να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό